Hronika

U Kolašinu uhapšene dvije osobe: Osumnjičene za nedozvoljenu trgovinu

Foto: UP

Kolašinska policija, sinoć je u mjestu Rijeka Mušovića, uhapsila A.B. (30) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina. Kontrolom vozila A.B. pronađena je veća količina robe, bez potrebne dokumentacije o porijeklu.

“Službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su postupajući po operativnim informacijama, sinoć u mjestu Rijeka Mušovića, zaustavili i kontrolisali kamion kojim je upravljao A.B. (30). Pregledom vozila pronađena je veća količina robe, bez potrebne dokumentacije o porijeklu”, navodi se  saopštenju Uprave policije (UP).

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je naložio da se roba privremeno oduzme.

“Kao i da se A.B. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina”, kazali su iz policije.

Osim toga, kolašinska policija je u večernjim časovima 8. februara, takođe postupajući po operativnim podacima, na putnom pravcu Kolašin – Andrijevica, u mjestu Bare Kraljske kontrolisala automobil kojim je upravljao M.M. (46) iz Rožaja.

“Tom prilikom u vozilu je pronađeno preko 350 komada parfema za koje M.M. nije posjedovao potrebnu dokumentaciju o porijeklu. M.M. je po nalogu tužioca koji je obaviješten o događaju, uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina”, kazali su iz policije.

Send this to a friend