Hronika

U Nikšiću otkrivena parcela sa zasadom marihuane, uhapšena jedna osoba

zasad marihuane

Službenici Uprave policije su u Nikšiću, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pronašli parcelu sa zasadom marihuane. Jedan osoba je uhapšena.

Nikšićka policija je, juče, postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, pretresla kuće i drugih prostorije koje koristi Z.G. (53) iz Nikšića

“Prilikom pretresa u dvorištu kuće je pronađena parcela sa zasadom 43 stabljike marihuane visine od 0.2cm do 1.6m. Takođe, pretresom je pronađeno i oko 350 grama marihuane, tri čašiće metadona, sjemenke marihune i vaga za precizno mjerenje”, navodi policija.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se Z.G. uhapsi zbog sumnje da je izvšio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici Centra bezbjednosti Nikšić su tokom jula i za sedam dana avgusta, aktivnostima na suzbijanju zloupotrebe narkotika, procesuirali 12 osoba zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
vekiMalboroNajJa ❤🇲🇪Mapet
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
veki
Gost
veki

nema ime i prezime . luvate njegovu karijeru biznismena

Malboro
Gost
Malboro

Ako ce mo u evropu moramo legalizovat marihuanu.neznam sta je cudno.

Naj
Gost
Naj

Što prije legalizovati.

Ja ❤🇲🇪
Gost
Ja ❤🇲🇪

Srbi…

Mapet
Gost
Mapet

Dako izadje na “Agrosaznanje”

Send this to a friend