Hronika

U Nikšiću podnijete krivične prijave protiv četiri osobe zbog nasilničkog ponašanja

Ilustracija

Nikšićka policija podnijeli je krivičnu prijavu protiv četiri osobe zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje.

“Naime, Dežurna služba CB Nikšić je 23. februara 2019. godine obaviještena da je ispred sportske kladionice došlo do svađe i tuče između više lica. Na licu mjesta jezatečen M.K. (19) iz Nikšića koji je imao vidne povrede i njega su policijski službeniciprevezli u Medicinski centar u  Nikšiću gdje mu je pružena medicinska pomoć i konstatovane lake tjelesne povrede”, saopštila je Uprava policije.

Policija je utvrdila da su P.B. (20), Đ.B. (18), J.B. (18) i P.K. (19), svi iz Nikšića, nanijeli povrede M.K. i potiv je podnijeta krivična prijava nadležnom tužiocu zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje.

“Sumnja da je P.B. imao fantomku i da je prvi fizički napao M.K. nanoseći mu pesnicom, na kojoj je imao metalni boks, više povreda po glavi i tijelu. Nakon toga su ga, napali i ostali osumnjičeni koji su takođe bili maskirana i nanijeli mu više udaraca pesnicama”, naglašava policija.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Mr.EvilPol
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mr.Evil
Gost
Mr.Evil

Ništa strašno, fer tuča na nikšićki način, četvorica na jednoga!

Pol
Gost
Pol

Junacki!

Send this to a friend