Hronika

U pet gradova oduzeto više komada oružja, bombe i municija

FOTO: Ilustracija

Policija je u pet gradova oduzela više komada oružja, bombe i municiju.

U Baru su, u dvije odvojene aktivnosti, pretresma na dvije lokacije pronađene tri bombe, dva pištolja i 58 komada municije različite vrste i kalibra.

“Pretresom prostorija koje koristi D.D. (67) policija je pronašla i oduzela dva pištolja marke CZ cal. 6,25mm i 357 magnum i municija. On je uhapšen zbog krivičnog djela nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija”, navode u Upravi policije.

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi B.F. (39) pronađene su tri ručne bombe i veća količina municije.

“Protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog krivičnog djela nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija”, navode u Upravi policije.

U Herceg Novom je na osnovu naredbe sudije za istragu policija pretresla prostorija koje koristi I.M. (37), kojom prilikom je pronašla i oduzela pištolj CZ magnum 357 i 20 komada municije u ilegalnom posjedu.

“Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv I.M. zbog nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija”, ističe se u saopštenju.

Postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu policija u Bijelom Polju je pretresla prostorija koje koristi V.Z. (65).

“Pretresom su pronađena i oduzeta dva pištolja. O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac”, navode u Upravi policije.

U Podgorici je policija pretresom prostorija koje koristi B.S. pronašla i oduzela pušku, pištolj i 86 komada municije različite vrste i kalibra.

“O događaju obaviješten nadležni državni tužilac”, zaključuje se u saopštenju.

S.Đ.

Send this to a friend