Hronika

U Podgorici pronađeno oružje i droga, uhapšene tri osobe

Podgorički policajci danas su uhapsili M.M. (20), V.B. (20) i A.G. (35), nakon što su pretresom stanova i objekata koje koriste pronašli drogu i novac.

“Policija u Podgorici je u sklopu aktivnosti koje se sprovode u cilju sprečavanja izvršenja krivičnih djela izvršila pregled tri osobe ali i pretrese objekata koje koriste osobe interesantne sa aspekta privrednog kriminaliteta, krvnih i imovinskih delikata.
Izvršeni su pretresi stanova i jednog poslovnog objekta na sedam lokacija. Kod M.M. je pronađeno oko kilogram marihuane dok je kod A.G. i V.B. pronađen pištolj u ilegalnom posjedu sa više komada municije”, saopšteno je iz policije.

M.M. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga dok su V.B. i A.G. uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Izvršeni su i pretresi stanova i drugih prostorija koje koriste M.R. (41), M.Đ. (34), V.V. (40), V.S. (41), Z.B. (52), M.R. (52) i G.R. (50).

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
So & TEKILA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

e da mi je da pronađem oružije i drogu …

Send this to a friend