Hronika

U Podgorici uhapšene tri osobe, zaplijenjen heroin i pištolj

Foto: Uprava policije

Policija u Podgorici uhapsila je K.Č. (27), M.D. (31) i M.P. (60) zbog sumnje da su počinili više krivičnih djela, saopštila je Uprava policije.
Pretresima je kod dvije osobe pronađeno oko 450 grama heroina, a kod treće pištolj u ilegalnom posjedu.

“Postupajući na osnovu naredbe nadležnog sudije za istragu, a u sklopu kontinuiranih aktivnosti u cilju otkrivanja i suzbijanja tzv. ulične prodaje droge, policijci su izvršili pretres stana koje koristi K.Č. (27). Policija je pronašla i oduzela više pvc pakovanja heroina težine oko 403 grama, dron sa daljinskim upravljačem, sredstva komunikacije i lap top”, pojasnili su u Upravi policije.

K.Č. je uhapšena zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Podgorička policija je kontrolom M.D. (31) pronašla pvc pakovanje heroina težine oko 46 grama. On je uhapšen i uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

“Nadalje, kontrolom i pretresom M.P. (60) policija je pronašla i oduzela pištolj M57 sa tri komada municije. Osumnjičeni je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, zaključuju u Upravi policije.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Kralj Nikola Ivjecna da je
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Hoce li bit ovaj dron na licitaciju..

vjecna da je
Gost
vjecna da je

hapsi svaki dan po 10 ako treba i osudjuj po 5 do 10 godina …

Send this to a friend