Hronika

U Podgorici uhapšeno pet bezbjednosno interesantnih osoba

Podgorička policija uhapsila je juče četiri bezbjednosno interesantne osobe P.Č. (48), P.Č. (48), M.P. (48) i R.Đ. (51) jer su se juče uprkos zabrani, oko18 časova okupili ispred jednog lokala u Karađorđevoj ulici. Takođe, u Podgirici je uhapšen S.M.(28), koga je policija okarakterisala kao bezbjednosno interesantnu osobu, jer je sinoć upravljao vozilom čime je prekršio zabranu napuštanja objekta stanovanja u vremenu od 19 do pet časova.

Svih pet uhapšenih se sumnjiče da su počinili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

“Interventna jedinica je juče oko 18 časova u ulici Karađorđevoj ispred jednog zatvorenog ugostiteljskog objekta zatekla bezbjednosno interesantna lica P.Č. (48), P.Č (48), M.P. (48) i R.Đ. (51). Oni su prekršili mjeru zabrane prisustva i zadržavanja na javnim površinama više od jednog lica i tako počinili navedeno krivično djelo. Osim toga, slobode je lišeno i bezbjednosno interesantno lice S.M. (28). On je juče posle 19 časova zatečen kako upravlja vozilom u ulici Boška Buhe i tako prekršio zabranu napuštanja objekta stanovanja u vremenu od 19 do pet časova te
počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”, saopšteno je iz Uprave policije.

8

avatar
1000
7
1
0
 
8
BoleBnjjMladežplastikaDmarkozoka
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bole
Gost
Bole

Je li im otezavajuca okolnost sto su bezbjednosno interesantni i sto nije 🙂

MladežplastikaD
Gost
MladežplastikaD

Bravo policijo.

marko
Gost
marko

Evo vam sad situacija i prilika da se pohvataju s kriminalci koji se skrivaju , popovi koji ss skrrivaju …poslodavci sto ne prijavljuju zaposlene …unaprijedi zdravstvo …skolstvo.

zoka
Gost
zoka

svaka vam cast …sve vam cvetalo ..

Rozaj
Gost
Rozaj

Pozdravljam policiju, ali i one funcionere iz Budve treba da se uhapse

Bnjj
Gost
Bnjj

Mnogo je lopina u Cg trebalo bi dosta zatvora

Misy
Gost
Misy

Puno ime i prezime dajte

Podrška policij
Gost
Podrška policij

Ima ova Corona i svojih jako dobrih strana.

Send this to a friend