Hronika

U Podgorici uhapšeno sedam osoba zbog kršenja mjera

Ilustracija

U Podgorici je danas, na dvije lokacije, uhapšeno sedam osoba, od kojih su četiri bezbjednosno interesantne, zbog kršenja mjera Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, saopšteno je iz Uprave policije.

U Zeti je policija, postupajući po prijavi građana da su se okupile osobe koje blokiraju rekonstrukciju lokalnog puta, M.M. (37) i M.M. (38) i bezbjednosno interesantne S.K. (38) i S.S. (37).

“Oni su prekršili mjeru zabrane prisustva i zadržavanja na javnim površinama više od jednog lica i tako izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravbstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazen bolesti”, naveli su iz policije.

Osim toga, policija je danas kontrolisala blindirano vozila kojim je upravljalo bezbjednosno interesantni M.Š. (67) a u kojem su se nalazili B.P. (24) i bezbjednosno interesantni V.N. (22).

“Oni su prekršili mjeru zabrane prevoza u vozilu više od dva lica i lišeni su slobode za krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazen bolesti”, naveli su iz policije.

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
NepodnosljivaRogiMilenkaPrčVjecna da je
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nepodnosljiva
Gost
Nepodnosljiva

Kako su ponosni sto hapse i uhvate gloruke, slobodne gradjane. Bogami kad treba da se hapsi onaj koji treba, nidje ih nema.

Rogi
Gost
Rogi

Malo bi da blokiraju radove nema im litija.

Milenka
Gost
Milenka

Ja blage veze nemam sta je ovo,ali znam da cu da poludim od karantina😒😒😒Mrzim nastavu na tv! 😣

Prč
Gost
Prč

E te hapsite pa necemo morati u totalnu izolaciju duze nego sto moramo

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

hapsi milicijo zatvaraj na godinu minimum i po dzepu od 5 do 10 000 eura …

Dragan
Gost
Dragan

Udri policijo po bagri da ne bi oni bili pametni a mi koji postujemo mjere budale

Send this to a friend