Hronika

U podgoričkim lokalima pronađeni heroin, kokain, marihuana i džoint

Ilustracija

Policija je tokom racije u više ugostiteljskih objekata u Podgorici, pronašla  heroin, kokain, marihuanu, džoint i municiju. Osumnjičeni za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga je uhapšen, dok je jednom licu uručen prekršajni nalog zbog neposjedovanja ličnih dokumenata.

Službenici Uprave policije MUP-a -Interventne jedinice Centra bezbjednosti Podgorica su tokom vikenda, u sklopu aktivnosti koje se preduzimaju u cilju pojačane kontrole bezbjednosno interesantnoih lica, kao i na otkrivanju i spriječavanju tzv. ulične prodaje narkotika na području Podgorice, izveli raciju u više ugostiteljskih objekata.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici CB Podgorica – Interventne jedinice su, 7., 8., i 9. septembra  izveli raciju u više ugostiteljskih objekata u Podgorici. Tom prilikom policijski službenici su u UO “Collosseum” pronašli i izuzeli osam odbačenih pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, u UO “Čokolada” policijski službenici su pronašli dva odbačena pvc pakovanja kokaina, dok su u UO “Terminal” službenici podgoričke policije vršeći pregled maloljetnog M.D. (17) pronašli municiju kalibra 7,9 mm. Nadalje, u UO “Ulix“ policijski službenici su zatekli I.T. (43) bez lične karte, i zbog toga mu napisali prekršajni nalog.

Službenici podgoričke policije su juče, sprovodeći aktivnost na otkrivanju i sprječavanju ulične prodaje opojnih droga, izvršili kontrolu i pregled lica V.D. (21) i S.F. (18).  Kod V.D. pronašli i oduzeli šest pvc pakovanja sa sadržajem  marihuane i jedan džoint. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se V.D. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Ponađena i oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

5 Komentara na "U podgoričkim lokalima pronađeni heroin, kokain, marihuana i džoint"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend