Hronika

U Ribnici i Cijevni pronađeno više kilograma droge, uhapšene dvije osobe

Foto: Uprava policije

Podgorička policija uhapsila je dvije osobe zbog sumnje da su dilovali narkotike. Osim zaplijenjeno je više kilograma marihuane, heroina i kokaina, saopštila je Uprava policije.

“Policija u Podgorici obavila je pretrese na četiri lokacije i zaplijenilapreko 10 kilograma marihuane, kao i manja pakovanja kokaina, heroina i marihuane namijenjena uličnoj prodaji, i uhapsila dvije osobe i procesuirala još jednu osobu zbog prodaje i posjedovanja narkotika. Osim toga, službenici Stanice granične policije Podgorica su, u odvojenoj aktivnosti, na području Tuzi zaplijenili oko 75 kg marihuane”, navode u policiji.

Dodaje se da su policajci u koritu rijeke Ribnica pronašli i izuzeli džak sa 10,8 kg marihuane. U blizini se nalazilo prevrnuto putničko
vozilo.

“Preduzimaju se aktivnosti u cilju identifikacije odgovornog lica, u koordinaciji sa državnim tužiocem u VDT u Podgorici”, ističu u Upravi policije.

Pored toga, službenici CB Podgorica su obavili pretrese stanova na četiri lokacije koje koriste D.K. (57), L.L. (21), S.S. (34) i T.M. (23).

Foto: Uprava policije

“Pronađeno je sedam pakovanja kokaina, osam pakovanja heroina i dva pakovanja marihuane, kao i predmeti za mjerenje i pakovanje droga, mobilni telefoni, notes sa imenima, četiri metka i predmeti sa tragovima droga. Sumnja se da su se D.K. i S.S. bavili nabavkom i stavljanjem u promet droga kokain, heroin i marihuana, te su njih dvoje uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga dok se D.K. na teret stavlja i KD nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Protiv L.L. je Sudu za prekršaje podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka iz čl. 52 Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga”, kažu u Upravi policije.

Osim toga u kanjonu rijeke Cijevna su pronađena i zaplijenjena tri džaka sa oko 75 kg marihuane.

“Droga je predata službenicima CB Podgorica koji intenzivno rade na identifikovanju lica koja su ovu drogu odbacila u reonu Traboina. O događaju je obaviješten državni tužilac u VDT u Podgorici, kao i policija Albanije”, zaključuju u Upravi policije.

13

avatar
1000
5
8
0
 
9
fedajinTUZna IstinaPera KojotmesaricaKlicevski Zbor
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pera Kojot
Gost
Pera Kojot

Dje se sadi toliko marihuane i uspiju da je uberu, znam u Albaniju ali to su tone samo kod nas sto zavrsi, to su polja i polja usijana a ne otkrivaju se.

TUZna Istina
Gost
TUZna Istina

Dok nije dosao Rama 95% marihuane se proizvodilo u Lazaretu. On je “stao za vrat tom zlu” i dozvolio osobama koje su mu finansirale kampanju da sade dje im volja, zato sada prakticno da nema zaplijene ispod 50kg. Albanija je pretrpana marihuanom, krimi grupe su na ivic rata jer obaraju cijenu jednindrugima.

m🍹n☀e
Gost
m🍹n☀e

Moram poceti da se bavim zdravim stilom zivota, setnja kroz sumu, koritom rijeke …

Slavko
Gost
Slavko

Droga je glavna privredna grana Crne Gore zahvaljujuci DPSU.

PATRIOTA
Gost
PATRIOTA

Sramota je tvoja Slavko kako razmisljas i sa cime se ponosis …. kako imas obraza da stalno sve sto nije ljudsko pripisujes DPS-u . I ja nisam za DPS ali trgovina drogom sa kojom truju nasu djecu nasu omladinu ne treba da utice na tvoju neskrivenu mrznju prema DPS u. Treba da mrzis tog covjeka ili tu grupu ljudi koja… Više »

18+
Gost
18+

Marihuana i kokain su sve samo ne otrov.
To sto su nelegalne supstance, to je druga stvar.

Blago ti se
Gost
Blago ti se

A nelegalne su jer nas zakonodavac mrzi i zlo nam želi?

mesarica
Gost
mesarica

Dps je na vlasti! Što se preduzima da se to suzbije?

Giro D Shabo
Gost
Giro D Shabo

Śale, ove tvoje popove treba redovno pretresati pri prelasku granice prema BiH ili Serviji.
Osim što nelegalno prenose novac sakupljen u crnogorskim svetinjama iz CG u centralu u Beogradu (Servija), carinici na granici trebaju obratiti posebnu pažnju na zamotuljke koje Amfilohijevi popovi prijavljuju kao “lekovitu travu” a namijenjeni su daljoj obradi i prodaji.
Što veliš, dome?

fedajin
Gost
fedajin

nadam da se da je ovo sarkazam…

Klicevski Zbor
Gost
Klicevski Zbor

Eto, od Albanije imamo kakvu takvu korist a od Srbije samo muku neku i jad.

Novost
Gost
Novost

Znači, ljudska populacija je pokrivena, sad se prešlo na trovanje skobalja i grgeča.

markisa
Gost
markisa

I u kinder jaja se krije droga,zato su onako skupa…

Send this to a friend