Hronika

U sudnici prikazan napad Ulame na Pavlovića

Vladimir Ulama

U sudnici podgoričkog Višeg suda, danas je pušten video snimak na kome se vidi kako je u prostoriji za posjete Istražnog zatvora, 10. maja ove godine, prvooptuženi za ubistvo Petrovčanina Nemanje Medina, Vladimir Ulama napao zatvorenika Iliju Pavlovića.

Na snimku se vidi kako je Ulama s leđa udario Pavlovića.

Očevidac tog napada u prostoriji za posjete, službenik ZIKS-a Mirko Damjanović, kazao da j 10. maja, u jutarnjim časovima optuženi Ulama ostavio stvari koje je nosio, udario Pavlovića dva, tri puta sa leđa, dok je on pritrčao da ih razdvoji.

“Ulamu sam uhvatio, okrenuo ga i on je praktično sam izašao iz prostorije. On Pavloviću nije ništa govorio, sve je to kratko trajalo, a čuo bih da mu je nešto rekao”, naveo je Damjanović.

Pavlovićeva djevojka Zorana Kozlica koja mu je tog dana posjetila, ispričala je pred Sudom da je bila velika gužva, te da je primijetila dva momka kako stoje na mjestu gdje se obavlja primopredaja stvari, te da je 10 minuta pred kraj posjete jedan od tih momaka prišao Pavloviću i počeo da ga udara.

“Nisam čula šta se dešava, nastao je haos. Da nije bilo gužve možda bih i čula šta se priča s one strane stakla. Obezbjeđenje nije bilo u sali”, navela je Kozlica.

Medin je nestao 8. jula 2016. godine, oko 17.30 sati, pošto je krenuo u pravcu Virpazara. Vozio je bijeli “Megan” koji je 12. jula pronađen zapaljen pored lokalnog puta Virpazar Rijeka Crnojevića, u mjestu Jabukov do.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CETNIK
Gost
CETNIK

Pavlovic kriminalac u pokuusajuu !
Povedii ga u zenski zatvor da ima sa kim da tracara !!!

Tutu
Gost
Tutu

Mene zao kozlice zali boze njene ljepote

milica
Gost
milica

zali boze.. lijep glave a pameti nidje.nego ajde

Zoran
Gost
Zoran

Stvarno mnogo nepravde prema Vladimiru Ulami koji, sve ukazuje nevin leži u zatvoru

milena
Gost
milena

ne verujes ni ti u ovo sto pisem

Ziks
Gost
Ziks

E jadan li ste vi portal

Send this to a friend