Hronika

U tuči maloljetnika jednom polomljena jagodična kost

Ilustracija

Policija podnijela krivičnu prijavu protiv L.M. (16) iz Podgorice zbog osnovane sumnje da je nanio teške tjelesne povrede maloljetniku starom 15 godina.

“Policiju u Baru su 19. marta iz Hitne pomoći obavijestili da su pružili medicinsku pomoć petnaestogodišnjaku koji je imao povrede glave. Maloljetnik je saopštio policijskim službenicima da je povrede zadobio prilikom pada niz stepenice ispred Doma učenika gdje je smješten”, saopšteno je iz Uprave policije.

Međutim, tokom istrage policija je došla do saznanja da ovaj maloljetnik nije povredu zadobio prilikom pada, već je ispred Doma učenika došlo do tuče između njega i L.M.

“Tom prilikom je L.M. ovom maloljetniku polomio jagodične kosti. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se protiv L.M. podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
18+
Gost
18+

Strasno, mi se nikada nijesmo tukli kad smo bili u pubertetu. U kakvoj licemjernom drustvu zivimo pobogu. Nasi cukundjedovi, prandjedovi i djedovi su sa 14 ratovali. Mi se bar jednom mjesecno sa nekim potukli, a od svojih sinova trazite da budu kao djevojcice, pa onda kukate kako ispadose feminizirani. Neka nam dugo, dugo vlada DPS, bolje nijeste zasluzili.

Mickelie
Gost
Mickelie

Znaš li kako divljački treba nekog da biješ da bi mu polomio jagodice???

Markisa
Gost
Markisa

Ne bi mi ga čitav kući dolazio da si to mom djetetu uradio.

Bole
Gost
Bole

Prvo provjeri slucaj, mozda je bila dogovorena tuca, mozda je i ovaj sto je dobio batine inicirao. U oba slucaja su krivi roditelji sto nisu naucili sina.

La prinćipesa
Gost
La prinćipesa

Perspektivan mladić.

Jovanka
Gost
Jovanka

Napredni su maloljetnici danas…

Send this to a friend