Hronika Ministar Nuhodžić i ambasadorka Kemp:

U zajedničkim akcijama crnogorske i britanske policije zaplijenjena značajna količina narkotika

Crna Gora i Velika Britanija ostvaruju kvalitetnu policijsku saradnju, a njenom jačanju je posebno doprinijela intenzivna razmjena informacija u borbi protiv organizovanog kriminala. U prilog tome govore i zajedničke akcije crnogorske i britanske policije, u kojima je zaplijenjena značajna količina narkotika, ocijenio je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić koji je primio u oproštajnu posjetu ambasadorku Velike Britanije u Crnoj Gori Alison Kemp.

Ministar je zahvalio ambasadorki Kemp na predanom radu i ličnoj posvećenosti unapređenju bilateralne saradnje dviju zemalja, kao i snaženju ukupnih kapaciteta Crne Gore da odgovori zahtjevima na putu evropskih integracija.

“Ukazao je na značaj kontinuirane podrške koju Velika Britanija pruža Ministarstvu unutrašnjih poslova, naročito u pravcu bolje tehničke opremljenosti Kriminalističke policije. Posebnu zahvalnost uputio je ambasadorki za ekspertsku i finansijsku pomoć u realizaciji projekata borbe protiv nasilja u porodici i sklapanja dječijih brakova”, saopšteno je iz MUP-a.

Ambasadorka Kemp je zahvalila ministru Nuhodžiću na prijateljskom prijemu tokom njenog mandata i ocijenila da je Crna Gora ostvarila značajan napredak u oblasti vladavine prava.

“Pohvalila je transparentnost Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i intenzitet saradnje sa civilnim sektorom”,navode u MUP-u.

Takođe, ambasadorka je potvrdila spremnost Velike Britanije da nastavi sa pružanjem podrške daljem unapređenju rada Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije na planu suzbijanja svih oblika kriminala.

8

avatar
1000
6
2
0
 
8
KosZazaGaleDjukaBaki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zaza
Gost
Zaza

Zadnja velika zaplijena koja je bila upravo u saradnji sa Velikom Britanijom je zasluga crnogorske policije i o tome su pisali svi svjetski mediji

Gale
Gost
Gale

Zasluzili ste sve pohvale u Bar nije moglo Da se izadje na ulicu do prije par godina od kriminalaca, sad su svi iza resetaka dje im je i mjesto!

Kos
Gost
Kos

kako nije moglo pun bar naroda sta lupetas

Baki
Gost
Baki

Bravo i za ministra i za policiju, nije njima nimalo lak posao, a pogotovo na ovom podruciju poslije rata i svih desavanja ogroman je rizik obavljati tu duznost!

Hugo
Gost
Hugo

Nuhodzic je doveo uveo red u policiju od prvog dana cim je otpustio kadar koji je kvario kompletnu sliku policije

Anonimus
Gost
Anonimus

Ucestovalanhe Crna Gora u svim ozbiljnim zaplijenama nego ocigledno to nekome ne odgovara i neko ne moze da podnese uspjehe nase policije pogotovo oni koj izive od kritikovanja

Izazvana
Gost
Izazvana

Hahaha. Mogu misliti kako smo mi učestvovali u akciji. Mevludin posebno

Djuka
Gost
Djuka

Vjerovatno kad su sve završili poslali su fotografije da ih naši prepoznaju, zato što imaju veliko povjerenje.

Send this to a friend