Hronika

Ubistvo Bogdana Milića: Uhapšen Cetinjanin, dvojica u bjekstvu

Sa mjesta ubistva Milića

Policija je identifikovana još tri osobe koje sumnjiči da su kao kriminalna grupa učestvovali u ubistvu Bogdana Milića i ranjavanju Dragana i Gorana Vušurovića i Marka Vujačića 11.juna na Cetinju.

<<<U pucnjavi na Cetinju ubijen Bogdan Milić<<<

Kako je saopšteno iz policije, uhapšen je Danilo Vujović (30) sa Cetinja, dok su krivične prijave podnijete protiv M.M. (25) i P.L. (21), takođe sa Cetinja, koji se nalaze u bjekstvu i za kojima se intenzivno traga.

“Sumnja se da je P.L. jedan od saizvršilaca ovog krivičnog djela”, navode u Upravi policije.

Milić je ubijen na Cetinju 11.juna, a zbog tog zločina, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, uhapšeni su Cetinjani Mošo Paović (18), Lazar Nedović (20) i Žarko Pejaković (19) koji se terete za stvaranje kriminalne organizacije, teško ubistvo i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

U okviru dalje istrage ubistva, policija je danas i juče pretresla više lokacija na Cetinju i Budvi, a tom prilikom je pronađeno sedam komada vatrenog oružja i skoro 1.000 komada municije.

“Policija je pretresima lokacija koje koriste P.L, J.M, B.M, Lj.P. i D.V. na Cetinju pronašla i oduzela pištolj CZ cal 7,65 mm, devet komada municije cal 7,65 mm i dva okvira. Na području Budve policija je pretrese 27 lokacija koje koriste D.V. i N.B. i tom prilikom je oduzela revolver Viper cal 9mm, pištolj Pietro Beretta, pištolj 22 Magnum, pištolj Crvena zastava cal 7,65 mm, pištolj, lovačku pušku – kratež i 974 komada municije raznih kalibara i vrsta”, saopšteno je iz Uprave policije.

Vujović je, kako je saopšteno, uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

“Protiv M.M. je tužiocu podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije, krivično djelo teško ubistvo putem pomaganja u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok je protiv P.L. podnijeta krivična prijava zbog krivičnog djela stvaranje kriminalne organizacije, krivičnog djela teško ubistvo u saizvršilaštvu u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, ističe se u saopštenju.

M.M. i P.L. se nalaze u bjekstvu i policija intenzivno radi na njihovom lociranju i hapšenju.

S.Đ.

9

avatar
1000
4
5
0
 
9
LjumacetinjeRaulioEfffgajooo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Raulio
Gost
Raulio

Alo, u Beograd se nekakvi drogira po sred doma zdravlja a vi ovđe javljate o ubistvima, ka da je bitno ko je koga ubio, osim ako je u Beograd. Ozbiljno, Cetinje, grad s 500 ljudi a ubistva se dešavaju.

cetinje
Gost
cetinje

Raulio “avetinja ruze brala,pa je zaspala”.Prijatno ti bilo.

gajooo
Gost
gajooo

evo helikopter citav dan nad Cetinjem kruzim

Pi!
Gost
Pi!

Budaletine. Najljepši dio mladosti provešće zatvoreni.

brkoo
Gost
brkoo

Osta li ko u ovo Cetinje živ i na slobodi?

alhemicar
Gost
alhemicar

ostadose ovi dpsovci sto rade po opstina i sto spijaju i njihova djeca navijaci lovcena,jedan dio na stop put budve,ostali ne znaju dje je lijevo a dje desno…

Efff
Gost
Efff

Dobro ovi tvoji znaju đe lijevo a đe desno.šljegnete sa tih čuka u BD i ne umijete se vratiti,a znate noge širiti…

ajdede
Gost
ajdede

ostadose dpsovci i da je vjecna!!! a djeca im se krve po ulica bitno je da se ima ta plata i da se struja oprosti za izbore

Ljuma
Gost
Ljuma

Pa bas njihova djeca ne krve se,vec rade ovi sto se krve za njih,cili da je neki od njih nastradao.

Send this to a friend