Hronika

Ubistvo Lašmanove: Raspisana potraga za Arsenijem Stanovićem

Anastasia Lašmanova (Foto: Facebook)

Kotorska policija raspisala je potragu za Arsenijem Stanovićem, koji se sumnjiči da je u petak veče ubio ukrajinsku državljanku Anastasiju Lašmanovu sa kojom je donedavno bio u emotivnoj vezi, potvrđeno je CdM-u iz vrha policije.

Policija je prikupila mnoštvo materijalnih dokaza koji ukazuju da iza zločina stoji osoba sa kojom je bila u dugogodišnjoj emotivnoj vezi, a među tragovima je, kako piše Pobjeda, i DNK osobe za koju se sumnja da je ubila Lašmanovu.

<<<U Kotoru pronađeno tijelo Ukrajinke, izbodena nožem<<<

Tijelo Lašmanove policija je našla u petak uveče u njenom stanu u Kotoru. Obdukcioni nalaz je pokazao da je Lašmanova brutalno ubijena.

<<<Zločin iz strasti, osumnjičeni za ubistvo Ukrajinke u bjekstvu<<<

Prema saznanjima CdM-a ubica je tupim predmetom više puta udarao po glavi, a zatim je nekoliko puta uboo oštrim predmetom.

“Stan u kome je ubijena Ukrajinka bio je ispreturan, a krvi je bilo na sve strane”, kazali su CdM-u iz policije.

Lašmanova je u Crnu Goru došla prije nekoliko godina i radila kao konobarica.

U kratkom roku ona je postala moćna i uticajna osoba, a imovina kojom raspolaže, prema procjenama, vrijedi na desetine miliona eura. Riječ je o direktorici kompanije Sea trejd, koja je prije tri godine kupila tivatski hotel Mimoza i na tom mjestu je izgrađen hotelski kompleks Perla.

Lašmanova je vlasnica salona ljepote Femme fatale koji se nalazi u hotelu Tre kane u Budvi.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend