Hronika

Ubistvo Roganovića: Identifikovane tri osobe, jedna uhapšena

Foto: TVCG

Policija je identifikovala tri osobe, od kojih je jedna uhapšena, za koje se sumnja da su učestvovale u likvidaciji Novljanina Šćepana Roganovića (36), koji je ubijen 13. februara hicima iz pištolja dok je silazio stepeništem kod Kanli-kule ka centru Herceg Novog, pišu Dnevne novine.

<<<Rasvijetljeno ubistvo Šćepana Roganovića<<<

Identitet osumnjičenih policija nije željela da saopšti u cilju istrage.

<<<U Herceg Novom ubijen Šćepan Roganović<<<

Sumnja se da je jedan od osumnjičenih koji je diretkni izvršilac prišao Roganoviću, koji je u trenutku napada bio sam, i u njega ispalio pet hitaca, nakon čega je pobjegao do puta gdje ga je čekao saučesnik na motoru.

<<<Ko je Šćepan Roganović: Otac mu ubijen, brat u podmetnutoj eksploziji ostao bez nogu<<<

Ubica je ispalio tri hica u Roganovića dok je stajao, a zatim kada je žrtva pala, prišao je i “ovjerio” ga sa još dva hica u glavu.

Motor koji je poslužio za bjekstvo sa lica mjesta nađen je sat vremena kasnije zapaljen u naselju Sasovići, u Herceg Novom, a pored motora bio je i pištolj iz koga je pucano na Roganovića.

Preliminarna istraga upućivala je istražitelje da je napad bio dobro isplaniran i da je čekan pravi trenutak kada će Roganović biti sam.

Ubica je znao kad će Roganović krenuti u pravcu grada, što znači da je dobro poznavao rutinu ovog Novljanina, koji je vjerovatno praćen danima.

Policija je odmah blokirala grad u potrazi za ubicom.

Na lice mjesta stigla je ekipa za uviđaje kao i nadležni tužilac iz Podgorice.

Izuzeti su snimci sa kamera objekata koji se nalaze uz pomenuto stepenište u nadi da je neka od njih možda zabilježila napadača.

Ubijeni Roganović navodno je slovio za bliskog člana “kavačkog klana”, zbog čega policija sumnja da je u pitanju nastavak obračuna dva zavađena klana, “škaljarskog” i “kavačkog”.

<<<Otac Duška Roganovića ubijen u sačekuši: Ubice danima motrile kuću i vrebale priliku>>>

<<<Roganović htio da se osveti, ubice ga preduhitrile<<<

<<<Ubistvo Roganovića: Otkriven identitet trećeg čovjeka, ko je lažni Danijel?<<<

Nakon ubistva oglasila se i Uprava policije sa saopštenjem da intenzivno rade na rasvjetljavanju ovog događaja

7

avatar
1000
4
3
0
 
7
GibanicaCinik🇮🇱PodgoricaKarlitoBriganteToni
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gibanica
Gost
Gibanica

Ovo su sve tragični slučajevi , najgore vrste , ali bar jedino pozitivno je sto je policija stiče ogromno iskustvo i praksu , sigurno su morali postat i obrazovaniji , sto ce znaciti u buducnosti po pitanju kvaliteta , nego je ‘praksa ‘ preskupa .

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Svaka cast, ali da je akcija bila profesionalno i dobro isplanirana i da su bili profesionalci nebiste ih hvatili odma ili ih uopste nebiste uhvatili. Hvala bogu sto nije i sto su ostavili dovoljno tragova da ih odma uhapsite a ne da bude nerasvijetljeno ubistvo kao sto mu je ocevo i pokusaj bratovog. U svakom slucaju svaka cast policiji i… Više »

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Novi je takvog reljefa da skoro uvjek budu otkriveni. Bježe kroz jedine dvije ulice koje postoje, snime ih kamere 100x. Ista priča je sa Tivtom.

Uskok
Gost
Uskok

BRAVO za policiju !!!
Pored ovoliko posla oko litijaša veoma efikasno riješiše tri teška krivično djela , bravo !

Toni
Gost
Toni

A ubiše se od posla….

cetinje
Gost
cetinje

Tako i treba,nema “javljanja”talboidima dok se svi ne pohapse,pogotovo Dan-u i Vijetima jer oni to prezentuju “iz pouzdanih izvora iz policije”.Puna je CG spijuna.

Podgorica
Gost
Podgorica

Ovo je objavio tabloid dnevne novine prijatelju.Živiš u svojim zabunama

Send this to a friend