Hronika

Ubistvo Saše Markovića: Logistiku ubici pružila žena iz susjedne države

Prema saznanjima iz istrage, osoba koja je likvidirala Markovića nadomak porodične kuće u naselju Ivanovići kraj Budve živi u susjednoj državi, ali je porijeklom iz jednog primorskog grada u Crnoj Gori. Provjere identiteta egzekutora su u toku, prenosi Pobjeda.

Na osnovu dosadašnjih operativnih saznanja, crnogorska policija je otkrila novi detalj koji bi mogao da usmjeri istragu logistiku ubici je pružala žena iz jedne od zemalja okruženja.

Ona je, kako je policija kasnije utvrdila na osnovu telefonskih listinga, boravila tri dana u Budvi i to dan ranije, na dan ubistva i dan kasnije. Utvrđuje se njena uloga i povezanost sa počiniocem.

Policija je kolegama iz regiona poslala snimke sa nadzornih kamera na kojima se vidi egzekutor.

Marković do sada nije bio dovođen u bilo kakvu vezu sa ljudima iz podzemlja, ali je zbog načina na koji je ubijen i do tada nepoznatog motiva usmjerena istraga na njegove kontakte sa ljudima iz kriminalnog miljea.

Osobe sa kojima je bio u kontaktu povezane su sa raznim krivičnim djelima ili evidentirane u policijskim dokumentima.

Podsjećamo, ubica je 17. aprila sačekao Markovića na stotinak metara od njegove kuće. Kada je Marković usporio na suženom dijelu puta, prišao je automobilu i pucao u njega iz automatske puške. Kamere su snimile ubicu na putu od Budve do mjesta Ivanovići. Egzekucija je očito bila planirana i izvedena profesionalno. Ubica se odmah riješio oružja, paljenjem automatske puške uništio DNK tragove, a potom vješto, po ranije određenoj maršruti, napustio mjesto zločina.

To bi moglo da znači da je ubica bio siguran da ga neće tako lako identifikovati. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vuk
Gost
Vuk

Ne idealizujem bivsu milicijuNe idealizujem bivsu miliciju ali vam garantujem mojom glavom da ovakvo ubisto bi bilo rijeseno veoma brzo jer su znali ko sto kuva za rucak, i jer su imali su svoje ljude u podzemlju, dok ovi nesposobnjakovici nemogu preci ulicu kako ako ih neko ne vodi za ruku! Ovo je za svaku osudu. Ministre, gdje su rezulatati?… Više »

Anonimni
Gost
Anonimni

Naša policija i tužilaštvo
Naša policija i tužilaštvo nemaju ni znanja ni kapaciteta da mogu otkriti ovakva ubistva,a to je i iz razloga što tako odgovara ovoj vlasti koja je do grla umiješana u sve i svašta.Ovo ubistvo će kao i ogromna većina drugih profesionalnih ubistava ostati neotkrivena i tako će biti sve dok se ne smijeni ova vlast.

Miki_bullet
Gost
Miki_bullet

Policiji bi bilo dosta daPoliciji bi bilo dosta da sjedne u bilo koji lokal u Podgorici ili na primorju, da samo oslusne o cemu se prica pa da zakljuci ko je nalogodavac i zbog cega.Evo ako nijesu u toku sto se prica, ja cu im prenijeti. Da je covjek ubijen ni kriv ni duzan,samo zato sto je ”skrivao” kuma od… Više »

atenezaebate
Gost
atenezaebate

Zene u crnom ili zene u
Zene u crnom ili zene u belom.

Anonimni
Gost
Anonimni

Konjević svakodnevno
Konjević svakodnevno obavještava medije o toku istrage:)

Send this to a friend