Hronika

Udes u centru Podgorice: Auto udarilo u zlataru, policajci zamalo nastradali

Foto: Podgorički vremeplov

Policijski službenici, koji su sinoć tokom udesa redovno obavljali kontrolu saobraćaja, umalo nijesu nastradali na dužnosti kada je sinoć u centru Podgorice, u ulici Miljana Vukova došlo do udesa.

Naime, do udesa je došlo kada su se automobil i taksi vozila sudarili na ovoj raskrnici u centru grada, a taksi vozilo je udarilo u metalnu roletnu obližnje zlatarske radnje.

Na Instagram stranici Podgorički vremeplov oglasili su se i iz zlatare, apelujući na Glavni grad da na ovoj raskrsnici postave ležeće policajce, jer nije prvi put da se na ovoj dionici dešavaju udesi.

“Prilikom udesa jedan automobil je udario u našu metalnu roletnu, koja se od jačine udara iskrivila. Pričinjena nam je veća materijalna šteta, koju smo morali danas da platimo majstorima za saniranje kvara”, navode iz zlatare.

S.B. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KenanKonanDojl
Gost
KenanKonanDojl

Na toj raskrsnici je neko digao znak Stop. Tako da sada svako tumači po svome ko ima prednost. Inače je znak i ranije bio pogresno postavljen odnosno nisi ga mogao vidjeti osim ako znas da je tu. No to je ka nasa posla uvjek je vozac kriv pa i kad upanes u jarak na sred magistrale – kriv si a… Više »

Guess
Gost
Guess

Evo ja sam taksista prijatelju i vjeruj mi da u smjenu mogu najmanje 10 udesa da napravim a da ja nijesam kriv, ali popustamo i previse s obzirom kakvih vozaca ima.

Zekagis.podgori
Gost
Zekagis.podgori

Niste ni vi taksisti zlato a danas taksi vozi i ko umije i ko ne umije cast izuzecima a i kultura saobracajna je na nivou kako vozaca gradjana pogotovo mladjih tako i taksista

eto tako
Gost
eto tako

Ja predlažem da svakih 100m u svaku ulicu se postave lezeci isključivo oni najgori okrugli da ovi sto kukaju za lezece budu jednom zadovoljni

Dragoje
Gost
Dragoje

Je li bilo koga od mušterija sa taksistom?

Osa
Gost
Osa

Da provjeravate brzinu po centrima vjerujte bilo bi i udesa manje! Nikad, ali NIKAD ne vidjeh da to rade! Samo gledaju kome će napidati prijavu za pojas a više je života ugroženo zbog brze vožnje u gradu nego na otvorenom putu.

Realan
Gost
Realan

A manjka vam para za roletnu ajde ne kukajte,oce te da skupimo pomoc,valjda ste osigurani ili skrtari te na osiguranju.

Vaso
Gost
Vaso

Osnovni uslov da postanes taksista je da si nesoj

Slavko
Gost
Slavko

Zena i taksista, dobitna kombinacija za apokalipsu…

Lipa
Gost
Lipa

Pristup internetu i tip poput tebe, dobitna kombinacija za glup komentar

Prcko
Gost
Prcko

Osigurajte za sledeći put, zašto bi mi lomili auta preko ležećeg policajca.

Slavko
Gost
Slavko

Podrzavam, manjeg grada a vise lezecih ne vidjeh ni na filmu.

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

E moraju li taksisti moraju…neka su se cestitali malo 😉

Send this to a friend