Hronika Na izlasku iz ZIKS-a

Uhapšen član Bešovićeve grupe osumnjičene za ubistvo Kruščića

Sa mjesta ubistva Kruščića, Foto: CdM

Na kapiji Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija ZIKS-a danas je uhapšen Dejan Vukašinović (36) iz Podgorice, zbog sumnje da je član kriminalne grupe koju je formirao Filip Bešović  koja se sumnjiči za ubistvo Miodraga Kruščića i ranjavanje novinarke Olivere Lakić.

<<<Kako je nabavljeno oružje kojim je ubijen Migi Kruščić<<<

Iz Uprave policije je saopšteno da se Dejan Vukašinović u ZIKS-u nalazio zbog nedozvoljenog držanje oružja i eksplozivnih materija, koji je pronađen u tzv. štek stanu u jednom naselju u Podgorici.

<<<Policija demantuje da nema dokaza o ranjavanju Olivere Lakić<<<

Krivična prijava njega podnijeta je ranije.

“On će biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici radi daljeg postupanja”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

B.M.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
awetinja
Gost
awetinja

Mislim da nema ništa jače nego da te na izlazu iz zatvora uhapse

Mulo
Gost
Mulo

Ovo je savremeni obracun muslimana sa krisvanima,jer su na vlasti upravo oni i pripadnici njihovih kriminogenih osoba,njihovi pripadnici slobodno valjaju drogu cijelom evropom,niko ne smije reagirati.

Intercepror
Gost
Intercepror

Nije to bas tako ali gledano po, ministrima i visokim funkcijama reklo bi se da u crnoj gori vecina su muslimani i albanci. I tako moji dobri pravoslavci(srbi i, crnogorci) od vecine smo napravili dasu nam manjina gazduje. Izgleda da vise vrijede ona, dva poslanika iz bosnjacke stranke, nego ovih nasih 39,zbog njih su ovi vecina u parlamentu a vecina… Više »

Send this to a friend