Hronika

Uhapšen Gusinjanin: Predstavljao se kao sportski menadžer, pa zaradio preko 100 hiljada eura

Ilustracija

Gusinjan E. R. (36) uhapšen je danas zbog sumnje da je tokom 2019. i 2020. u kontinuitetu pružao usluge sportskog agenta – menadžera, te posredovao između inostranih igrača i košarkaških klubova sa područja Evrope u svrhu realizovanja njihovih transfera, pribavivši na taj način imovinsku korist u iznosu od 100.540 eura,  saopšteno je iz Uprave policije.

Sumnja se da je E.R. izvršio krivično djelo nedozvoljeno bavljenje privrednom, bankarskom, berzanskom i djelatnošću osiguranja.

“U postupku do podnošenja krivične prijave, prikupljeni su dokazi, na osnovu kojih je policija došla do sumnje da je osumnjičeni bez prethodne registracije kod nadležnog organa za obavljanje privredne djelatnosti CRPS – Uprave prihoda, tokom 2019. i 2020. godine u kontinuitetu pružao usluge sportskog agenta -menadžera, na način što je posredovao između inostranih igrača i košarkaških klubova sa područja Evrope u svrhu realizovanja njihovih transfera, pribavivši na taj način imovinsku korist u iznosu od 100.540 eura”, navodi se u saopštenju.

Službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta formirali su predmet i započeli provjere iz svoje nadležnosti.

Osumnjičeni E.R. je uhapšen i  uz krivičnu prijavu biće priveden nadležnom tužiocu.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
bocaPametica_PSExpert
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
boca
Gost
boca

nije mi jasno, zasto se covjek privodi? jeli koga prevario? jeli ukrao od koga?

Pametica_PS
Gost
Pametica_PS

Pa je li ih zaradio ili otudjio?
Ako ih je zaradio neka su mu proste.

Expert
Gost
Expert

Sve li je moguce,samo rad ,red I disciplina nisu

Send this to a friend