Hronika

Uhapšen maloljetnik: Bacao bombe, zapalio vozilo supruge službenika UIKS-a…

Ilustracija

Podgorička policija je uhapsila maloljetnog I.D. (17) zbog sumnje da je tokom 2015, 2017, 2018 i 2019. godine počinio 11 krivičnih djela.

I.D. je, kako se sumnja, jedno krivično djelo počinio 2015. godine, tri krivična djela 2017. godine, četiri krivčna djela 2018. i tri krivična djela 2019. godine.

Policija sumnjiči maloljetnika da je palio parkirana vozila.

“On je na ovaj način počinio osam krivičnih djela izazivanje opšte opasnosti i jedno krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari”, saopšteno je iz Uprave policije.

Od navedenih devet krivičnih djela sedam je počinjeno na teritoriji Podgorice a po jedno u Baru i Kotoru.

Osim toga, policija sumnjiči I.D. da je u dvorištu kuće aktivirao ručnu bombu kojom prilikom je nastala materijalna šteta.

Jedno od krivičnih djela je počinjeno na štetu supruge službenika UIKS-a.

“Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je ovo podmetanje požara bilo usmjereno na službenika UIKS-a zbog vršenja profesionalne dužnosti”, saopšteno je iz Uprave policije.

8

avatar
1000
7
1
0
 
8
SejoPreko MoraceEmiŠćepan majušniBole
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sejo
Gost
Sejo

To nije maloljetni I.D. već kako vi iz medija volite da kažete Dječak I.D. 17. Pa iako je riječ o premazanom prestupniku. Tako pišete i kad su nedozvolkene polne radnje u pitanju. Djevojčica I.D. 17.

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Extra..Znaci ovaj je poceo sa 12,13 god da bombe baca i pali auta po gradu..Sto li ce tek radit za koju godinu..Za ovakve je batina iz raja izasla..Pa ne bi smio ni sibicu zapalit vise..

Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Jel ovaj boško buha

Bole
Gost
Bole

Kako nam je dobar zakon, ovoga ne mozemo osudit na 20 godina.

XD123
Gost
XD123

Hahahah

vjecna da je
Gost
vjecna da je

5 godina retardirani napaljeni maloljetnik pali auta i baca bombe krade otima mozda i ubija …za razlicite nalogodavce koje cete nadam se otkriti i objaviti im imena ….i svaki nalogodavacje dosao do osbe koja za pare pali auta i ubija a vama je trebalo 5 godina da ga uhapsite kad su ljudi pretpjeli stetu i traume ..

VISITOR
Gost
VISITOR

INPOZANTAN SIVI,OVOG MOMCICA !

Emi
Gost
Emi

Tata I mama ga vaspitali. Blago im se sa njim. A posto si sada punoletan. Uspeo si u zivotu. Umesto zmurke, molotovljev koktel…hahhaha

Send this to a friend