Hronika

Uhapšen osumnjičeni zbog prijetnji sinu Zdravka Krivokapića

Zdravko Krivokapić

Po nalogu tužilaštva uhapšen je Velimir Zečević iz Podgorice zbog sumnje da je prijetio sinu premijera Zdravka Krivokapića.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva Podgorica je saopšteno da je utvrđeno da je osumnjičeni Zečević, telefonom poslao prijeteću poruku sinu Krivokapića, koja je kod njega izazvala osjećaj straha i ugroženosti.

“Riječ je o istoj osobi koje je ranije neovlašćeno posjetilo kuću Zdravka Krivokapića”, navodi se u saopštenju ODT Podgorica koju potpisuje tužilac Vukas Radonjić.

Po nalogu dežurne tužiteljke Osnovnog državnog ružilaštva u Podgorici Jelene Protić službenici Centra bezbjednosti Podgorica uhapsila je Zečevića iz Podgorice zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo – ugrožavanje sigurnosti sinu Predsjednika Vlade Crne Gore.

Nadležni sud je donio naredbu po osnovu koje je policija izvršila pretresanje stana koji koristi osumnjičeni.

“Po nalogu tužiteljke privremeno je oduzet i telefon osumnjičenog radi vještačenja i pribavljanja elektronskih dokaza o krivičnom djelu. Osumnjičeni će u zakonskom roku biti sproveden državnoj tužiteljki radi saslušanja”, zaključuje se u saopštenju.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
Ćokio@lexaRajko K.Techno Pop
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ćokio
Gost
Ćokio

Kako ste ekspeditivni… Eee, da je srece pa da ovako rijesavate sve slucajeve, Crna Gora bi bila “crime free” destinacija u vrlo kratkom periodu!

@lexa
Gost
@lexa

puštite čovjeka kući. Advokati štrajkuju. Ne možete ga ispitivati bez pravnog savjetnika.

Rajko K.
Gost
Rajko K.

Mozda neko od ovih sto ih Medojevic spomonje.🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Techno Pop
Gost
Techno Pop

To je neki kućni prijatelj izgleda, možda bivši…

Send this to a friend