Hronika POLICIJA PRETRESLA KUĆU SAVA VUJOŠEVICA

Uhapšen predsjednik barskog DEMOS-a zbog oružja

Savo Vujošević

Predsjednik Opštinskog odbora DEMOS-a u Baru Sava Vujoševića uhapšen je juče nakon što je policija tokom pretresa njegvoe kuće pronašla veću količinu oružja za koju nije imao dozvolu, ili je oružani list istekao, saznaju Dnevne novine.

Naime, barska policija je na osnovu naloga za pretres koji je potpisao istražni sudija Osnovnog suda u Baru u popodnevnim satima ušla u kuću Vujoševića, odakle je nakon nekog vremena izašla sa više pušaka i municije.

Pretres je uslijedio nakon dobijanja operativnih podataka da Vujošević u kući ima oružje, zbog čega je i tražen nalog za pretres.

Protiv Vujoševića će zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih podnijeta krivična prijava, i on je po nalogu osnovnog tužioca priveden na saslušanje.

13

avatar
1000
9
4
0
 
13
PocrnogorčenStarocrnogora007007Prc CG
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Starocrnogora
Gost
Starocrnogora

Blago Baru ako mu je Savo slucaj za hapsenje.

007
Gost
007

MIRISE MI NA BALVAN REVOLUCIJU

Pocrnogorčen
Gost
Pocrnogorčen

Okupaj se

Prc CG
Gost
Prc CG

A možete još koji dan,završili ste diktaturu evropa i Amerika vam je dala Zuti karton ,crveni vas očekuje ovih dana papapa diktator i njegove sluge.
To znaju i ptice na grani cao papa…

Alibaba i 19odb
Gost
Alibaba i 19odb

hapsi bre, i ove sa oruzjem i litije i sve hapsite….😊

PROSJECNO RADIM
Gost
PROSJECNO RADIM

A sta bi sa onim oruzjem koje je pronadjeno u kuci Milana Knezevica???Ni rijeci o tome a za to sto mu je majka privedena mozak nam je ispiran danima od strane prosrpskih medija….

a koje to
Gost
a koje to

U Milanovoj kuci nista nije pronadjeno. U citavom pretresu pronadjen je jedan pistolj sa dozvolom, kod Asanovica i jedna puska sa dozvolom kod Bjelobrkovica.

E ne znam
Gost
E ne znam

Posteni Savo. Sve posteni ovi iz opozicije.Zemlja cuda je Crna Gora. Zamislite politicar i drzi nelegalno oruzje.E sta je ovo

Pazar
Gost
Pazar

,,Saće ga Neđeljko mjenjat malo do produžetka šoua”

gagi
Gost
gagi

E sad će drvlje i kamenje po državi Čaki Lekić,predsjednik Demos-a,koji je u svom rodnom mjestu u Crmnici imao ni manje ni više,nako JEDAN glas podrške.Čojek od autoriteta.

Dimitrije
Gost
Dimitrije

I to ga majka glasala :). Ni oca nije ubijedio …

007
Gost
007

KAKO ON PREDAJE STUDENTIMA.

Velimir
Gost
Velimir

Samo naprijed!
Velikosrpski aktivisti su zestoko krenuli,moraju se drzati pod kontrolom!

Send this to a friend