Hronika

Uhapšen Zećanin: Kod njega pronađen kokain, marihuana, preko 11.000 eura, telefon sa kripto zaštitom…

FOTO: Uprava policija

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala zaduženi za borbu protiv droge su juče zajedno sa službenicima Regionalnog centra bezbjednosti “Centar”, preduzimajući proaktivne aktivnosti u cilju otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe narkotika, uhapsili R.P. (30) iz Zete kod koga je pronađena marihuana, kokain i veća suma novca, i na taj način spriječili dalju uličnu distribuciju narkotika.

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, shodno naredbi, nadležnog sudije, izvršili su pretres dva objekta stanovanja u Podgorici, kao i dva vozila, koje koristi R.P.

“Pretresom je pronađena i oduzeta biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine oko 30 kilograma, praškasta materija za koju se sumnja da je kokain, težine oko 650 grama, novac u iznosu od 11.400 eura, a za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika, kao i četiri mobilna telefona od kojih jedan sa kripto zaštitom”, navodi policija.

Od osumnjičenog su oduzeta i dva vozila radi dalje provjere.

“Preduzetim aktivnostima spriječena je dalja distribucija opojne droge kokain putem ulične prodaje i krijumčarenje marihuane”, dodaje policija.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
DANBO🇲🇪BoomerangLeonHamoDiko sanjar🤣
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DANBO🇲🇪
Gost
DANBO🇲🇪

Ovo neki pipunov😂

Boomerang
Gost
Boomerang

zećko

Leon
Gost
Leon

Mjesec Dana kućnog pritvora, pa mu više nikad neće past na pamet da trguje 😀

Hamo
Gost
Hamo

Pustite Čoeka sigurno je vjernik i bio je na litije !

Diko sanjar🤣
Gost
Diko sanjar🤣

Bravo za policiju

Send this to a friend