Hronika

Uhapšena tri danska i jedan crnogorski državljanin: Pronađeno oružje, eksploziv, dron…

Tri danska i jedan crnogorski državljanin uhapšeni su u Budvi zbog sumnje da su planirali izvršenja najtežih krivičnih djela.

Naime, budvanska kriminalistička policija je kroz međunarodnu policijsku saradnju sa policijom Danske, a posredstvom NCB Interpol Podgorica nakon višednevnih aktivnosti opservacije na području Budve identifikovala tri bezbjednosno interesantne osobe-danska državljanina i jednog državljanina Crne Gore, a koji su boravili zajedno u Budvi.

R.H. (36), F.T.R. (37) i L.P. (24) iz Danske i M.R. (28) iz Andrijevice su iznajmili četiri stana na različitim lokacijama u Budvi.

Zbog sumnje da ove bezbjednosno interesantne osobe borave u ovom gradu radi planiranja i izvršenja najtežih krivičnih djela, u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici i sudijom za istragu iz Kotora, te službenicima Specijalnog policijskog odjeljenja, pribavljene su naredbe za pretres stanova i rent a car vozila koje oni koriste.

“Do sada izvršenim pretresima pronađeno je više sredstava komunikacije, pištolj sa okvirom i šest komada municije, ručne radio stanice, određena količina opojne droge, te dron. Osim toga, u iznajmljenom vozilu pronađena je određena količina eksploziva kao i detonatorske kapisle”, saopšteno je iz policije.

Sa svim je upoznat tužilac koji je naložio da se R.H., R.T.R., L.P. i R.M. uhapse zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Oni će danas uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužiocu.

9

avatar
1000
8
1
0
 
9
SpearhawkKLMPatrolne sapeMandaTipi
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Spearhawk
Gost
Spearhawk

Normani opet napadaju haha

KLM
Gost
KLM

Danci !!!!!!

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Viking

Tipi
Gost
Tipi

Danski klan?

Sefket
Gost
Sefket

Danci sa kosova ili sssjevera.

Carlito
Gost
Carlito

Više je nova vlast za dva mjeseca spriječila ubistava nego ovi prije za 30 godina

Neko sa strane
Gost
Neko sa strane

A da li su to Danci ili naši sa danskim pasošem ?

Sistem
Gost
Sistem

Kuku pogledaj im slemove. Iz drugog sveckog rata. Zar to nosi jedna od specijalnih jedinica Crne Gore.

Manda
Gost
Manda

Kuku pa ti pišeš “sveckog” !! Kukuuuuu

Send this to a friend