Hronika

Uhapšene dvije osobe zbog ulične prodaje droge

Ilustracija

Policija je u Beranama i Nikšiću pretresima je pronašla i oduzela heroin i marihuanu uhapsila dvije osobe, saopštila je Uprava policije.

Beranska policija je u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Rožaje uhapsila I.R. (40) iz Berana zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kontrolom I.R. policija je pronašla i oduzela oko 100 grama heroina i digitalnu vagu.

U Nikšiću je policija po naredbi nadležnog sudije za istragu policija pretresala stan i druge prostorija koje koristi V.M. (42) iz Nikšića.

Tom prilikom pronđeno je 16 pvc pakovanja marihuane ukupne težine oko 30 grama.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su se ovi osumnjičeni bavili tzv. uličnom prodajom droge.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
RealanKarlitoBrigante
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Ma strasne su pare naoravili, uhvatili ste dva jska igraca. Ovo u srecne zemlje i ne pominju kao uspjeh jer svi znamo da su ulicni dileri zadnji na lestvici kriminala, to su obicno i sami narkomani i svu zaradu potrose za svoje potrebe. Njih treba lijecit a ne hapsit. Hapsit treba velike ribe, jer je bolje uhvatit i nekog srednjeg… Više »

Realan
Gost
Realan

Pa hvataju,da ne imentujem. Uhvate sa 200kg, bjezi policiji udara policijska auta svojim,povrijedjeni polucajci i dobije 1(jednu) godinu ili 12 mjeseci. A ovi ce makar po 2_3

Send this to a friend