Hronika

Ulama i Mijović oslobođeni optužbe za ubistvo Medina

Vladimir Ulama i Darko Mijović oslobođeni su od optužbe za ubistvo Nemanje Medina, odlučilo je krivično vijeće sudije Vesne Moštrokol danas u Višem sudu u Podgorici.

Vijeće je saopštilo da navodi iz optužnice nisu dokazani. Ulami i Mijoviću je takođe ukinut pritvor.

Na ročištu za iznošenje završnih riječi zastupnik optužnice, tužilac VDT-a Željko Tomković kazao je da izvedeni dokazi potvrđuju osnovanost optužnice, i zahtijevao je od suda da optužene oglasi krivim i kazni po zakonu. S druge strane, branilac okrivljenih Ulame i Mijovića, advokat Branko Anđelić obraćajući se vijeću naveo je da bi svaka odluka mimo oslobađajuće bila suprotna istini.

U završnim riječima predstavnik porodice Medin, Miloš Medin kazao je da bi Nemanja dao život za osobu koja je njega lišila života.

Prema optužnici VDT-a, Medin je nestao 8. jula 2016, oko 17.30 sati, pošto je krenuo u pravcu Virpazara. Vozio je bijeli “megan koji je 12. jula pronađen zapaljen pored lokalnog puta Virpazar Rijeka Crnojevića, u mjestu Jabukov do.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tehno
Gost
Tehno

Treba oformiti grupu od 10ak inspektora. Naci natprosjecno inteligentne ljude zainteresovane za tu vrstu posla, dati im platu po 5000e, poslati ih na obuku svudje u svijetu i onda da razbiju sve kriminalne grupe i rasvijetle sve ove gluposti koje se desavaju. Dajemo pare na sve i svasta, finansiramo (mimo svoje volje) ovakve i onakve projekte pojedinaca sa rodbinskim vezama,… Više »

Lukase
Gost
Lukase

Zarobljena država.

Bob Rock
Gost
Bob Rock

E, eto toliko o cg sudovima. Ono sto policija odradi uniste tuzilastvo i sudovi.

Ivo
Gost
Ivo

Jos jedna sramota! Sramota!!!!!!

Prc CG
Gost
Prc CG

A sto bi bila sramota molim te,bez dokaza ijednog od samog starta,preživjeli su torturu i sto treba da ih osude bez ičega da bi zadovoljili takve kao tebe….

Bum
Gost
Bum

Prc nije ovaj gore napisao to sto je napisao zato sto to misli no zato sto mu je cilj politicki!

Veka s brkovima
Gost
Veka s brkovima

Pod hitno da se povećaju plate tužiocima i sudijama!

Sutkinja
Gost
Sutkinja

Stvarno, kako će se raditi kvalitetno sa sadašnjim mizernim platama od preko 1000 eura. Povećanje minimum na 2000, pa da vidiš kako se tuži i kako se sudi.

Krstas
Gost
Krstas

Nevjerovatan Kommentar do srzi bolesno razmisljanje ,momak ubijen ,nestao ,ko zna na koji način ,niko nezna agoniju kroz koju je možda prošla žrtva ,agoniju njegove porodice ,zar sudija zbog plate treba ovo da gleda?Ovakvi slučajevi mogu da se dese americi sa 300000000 stanovnika ali za malu CG ovakve misterije i nerijeseno ubistva su tragedije,i nesposobnost ,način školovanja i napredovanja u… Više »

Dosta je
Gost
Dosta je

E stvarno dosta je. Svi smo mlatili svasta po ovim momcima ni krivim ni duznim. Zao mi je Medine ali valjda je i njima bitna istina a ne da bude osudjen neko neduzan samo zato jer nema sta da kaze i nije nekom simpatican . I da bi slicaj bio okoncan

Krstas
Gost
Krstas

Odakle znaš da su ni krivi ni dužni?Da li su radili detektor iako ne mora biti dokaz?I zašto se neko nevin brani cutanjem?Ovo su indicije dobre da se radi kvalitetna istraga da ima ko no nema ko ,ko ima ne može doći do te pozicije ,ovi koji mogu niti smiju nit umiju izgleda ,obećava se borba protiv kriminala svakodnevno slušamo… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Pretpostavljam da je i za ovo kriva opozicija ?

Ixix
Gost
Ixix

Svi napadaju drzavu sto nije osudila ovu dvojicu za djelo ubistva, kao da je drzava kriva sto je Medin doveo sebe u poziciju da bude ubijen tj upleo je sebe u ko zna kakve poslove zbog kojih se glava gubi. I odma drzava kriva i za to. Drzava treba da bude dadilja cijelom drustvu! A ova dvojica nijesu osuđeni vjerovatno… Više »

Krstas
Gost
Krstas

Oćeš reci da je ovaj postupak napad na državu drugim rijecima.Pogledaj malo Ameriku pa da vidiš kakve se akcije sprovode i koliko je javnost ukljucena kad se dese ovakve stvari,a ovdje se ovako tragične i strasne stvari žele omalovazit u komentarima i td i svesti na napad na državu po tebi.

Monte Karlo
Gost
Monte Karlo

Ovo je potpuno normalno u Monaku!

Toni
Gost
Toni

Bojao sam se da će do ovoga doći. Za početak, nema krucijalnog dokaza, a to je da je djelo stvarno izvršeno (grubo bi bilo reći da nema tijela), a osim toga, koliko sam pratio nisam primijetio neki značajan materijalni dokaz. Izvršiocima ga je ionako đavo ponio, a pitanje ko je izvršilac a ko nalogodavac ili inspirator nedjela. Ko god da… Više »

Plus
Gost
Plus

A oćemo u Evropu?

Milan
Gost
Milan

JOS JEDAN RAZLOG ZA SUBOTU

Milan
Gost
Milan

SA OVIM SE VIDI KAKVA JE DRZAVA I KO JE VODI

Lukaka
Gost
Lukaka

Bas jadna situacija,da li je neko pomislio kako je majci od Medina..

Miško
Gost
Miško

Je li moguće da nam je tužilaštvo ovako neefikasno? Ovo je sramota za Crnu Goru.

Lucije
Gost
Lucije

Misliš Sudstvo

Dragutin
Gost
Dragutin

Misli oboje.
Neko ih je optuzio a neko oslobodio.
Mrtva trka.

Vujović
Gost
Vujović

Ko će snositi ofgovornost za štetu koju će da pretrpi Država.

POJK
Gost
POJK

Odgovornost niko a štetu će kao i obično platiti narod.

Velimir
Gost
Velimir

Znači da tužioci trebaju i moraju kući da sade luk!
Proljeće je stiglo!
Pa ko bi normalan bez dokaza optužio ,nešto mi nije u redu ime?!
Možda su nevini optuženi da bi se skrenulo sa puta pronalaska ubice???

Ranka vukotic
Gost
Ranka vukotic

Ovo je šou pa ko je ubio medina. Pozdrav za dejana.

Niksic
Gost
Niksic

Sram vas bilo! nadjite pocinioce,mi vam davamo plate!!! a sada moramo da platimo i za ove neduzne ljude,ako su neduzni.Ostavke hitno! zato sto neznate da radite posaov koji smo vam mi povjerili!!!

Lipovo
Gost
Lipovo

Da nije instituta ,,sporazumno priznanje krivice,, nijesam siguran da bi tuzzioci imali ijedan sluchaj rijessen.

Alfa Kentauri
Gost
Alfa Kentauri

Sudije u Crnoj Gori zaboravljaju da ce se i oni sami jednog momenta naci na optuzenickoj klupi kof jednog jedinog sudije..kod onog sudijr dje se nista ne moze sakriti

Ne k’ usta!
Gost
Ne k’ usta!

Mnogo emotivnih komentara ali i dosta malicioznih komentara koji pozivaju na subotnji protest zbog ovog slučaja… U svakom slučaju ako kreneš ovako da sudiš ljudima bez ikakvih dokaza bojim se da bi mnogi u zatvor završili samo zato što su se zamjerili nekom u CG. Drugim riječima prvo dokazi pa tek onda podizanje optužnice! Ovog tužioca poslat da sadi luk!

Ljuta
Gost
Ljuta

A ti dokaze znaš?

Kilib
Gost
Kilib

A oni mogu da vicu do sjutra. Pravda postoji. Osudjivat se nece niko bez dokaza. To mozda u srbiju i u te divlje drzave

Krstas
Gost
Krstas

Xaxaxaxa o tuge da se nasmijem

Lukase
Gost
Lukase

Svima je jasno o čemu se odje radi,dokaza je bilo na pretek.

Beranac
Gost
Beranac

U svakoj normalnoj državi rukovodioci tuzilastva i sudstva ostaju na funkcije maksimalno dva mandata pod uslovima da se ne dogadjaju ovakve stvari,ali njima je to malo pa bi dozivotno da budu na funkcije,optužnica bila na sudu na provjeri potvrdjena i sta bi sad,koliko poreskih obaveznici placaju neznanje ili nesto drugo

Mmm
Gost
Mmm

Nemoguce !!!

vatra
Gost
vatra

neko je debelo platio sudijama da ih puste..99 posto su krivi i bilo je dokaza a oni nisu ludi da priznaju….sramota i katastrofa..al pravda je spora al dostizna

Mirjana
Gost
Mirjana

Izvini jel ti znas za neki dokaz mimo nas jer je vjestaceno masu stvari a nidje nije bilo njinog DNK. Koliko sam ja mogla ispratit

Ooo kuku
Gost
Ooo kuku

“Njinog” …a dajes sebi za pravo da kritikujes covjeka koji poziva na pravdu

kljova milic
Gost
kljova milic

Nema tjela nema djela

Kilib
Gost
Kilib

Polako neobrazovani narode, mozda momci nisu krivi. Vjerujem u sve drzavne institucije. E viva Montenegro.

neobrazovani
Gost
neobrazovani

Ne daj boze da je tvoj neko ovako stradao..pitao bi se da li bi vjerovao u institucije

pravda
Gost
pravda

sad ce i njima kao kalicu i loncaru osteta .opet po narodu

aki
Gost
aki

Sudstvo svaki dan pada sve nize i nize! Bruka i sramota od pravde u ovu divlju drzavu!

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

SUBOTA SVI! ZA SLOBODNU CRNU GORU! ubio onaj 2 rodjena brata i ranio trudnicu dobio oko 12godina zatvora a izace sa par godina dje to ima.

Vlado
Gost
Vlado

Zar ovo nije jos jedan dokaz kako tuzilastvo resava i rasvjetljuje teska krivicna djela a sud ih oslobađa u nedostatku dokaza..objave policije pred pritiskom medija i javnosti da su rasvijetlili ubistvo da bi skinuli odg sa sebe..na kratko

vjecna da je
Gost
vjecna da je

ko je ubio medina i dje su mu kosti

Ljuta
Gost
Ljuta

Tuzioc u zatvor..Stankovic ostavku…..sve drugo neposteno

Goran
Gost
Goran

Sudstvo je dotaklo dno!!! SRAM VAS BILO!!! PlATICETE MONSTRUMI OD BOZIJE KAZNE NIKO NIJE POBJEGAO!!!

Patriota
Gost
Patriota

U pravu važi ona čuvena “Nema tijela, nema djela.” Da je tijelo nađeno u toku trajanja postupka, čemu se tužilaštvo nadalo, presuda bi bila osuđujuća. Ovako, nažalost, monstrumi će opet među nas do sljedećeg zločina i sljedeće žrtve.

Ljuma
Gost
Ljuma

Vise im se nemoze niti suditi za ovo djelo.

Dr V. Perunicic
Gost
Dr V. Perunicic

Vidi, da li bi bila osudjujuca, ne znamo. Ali, znalo bi se sve. Tijelo nestalo. Upetljavani i neki albanci. Mozda je nesretni momak ziv kidnapovan i ubijen ko zna gdje i od koga. Ovo nikako ne moze biti, niti smije biti zatvoren slucaj. Zamisli tu porodicu kroz sta prolazi. Strahota.

Ana
Gost
Ana

Pa ko je onda??? Hocete li naci ubicu ili vas boli d*** za mrtve??

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Mozda ga Oni zaista nisu ubili Ali posljednji su s njima imali kontakt I sretali se u nedodjiju. Ako ga nisu ubili morali su policiji ispricati do zadnjeg detalja zasto su tu bili I s kim su se jos sretali. Ukoliko ne saradnju prihvataju krivicu na sebe I kraj price.

Dragutin
Gost
Dragutin

Dajte im po jedno po miliona naših para i svi zadovoljni.
Osim Medina kojeg bačiše neđe ka zadnje smeće.

Pol
Gost
Pol

Sve cemo mi ovo da platimo!

Ja sam to
Gost
Ja sam to

Kongo = Crna Gora

Vantage1111
Gost
Vantage1111

Sto ce sad drzacu da terete za ovo sto su slezali. Opet iz dzepova gradjana…

Dzakovic.tc
Gost
Dzakovic.tc

Nema para gradjana jer gradjani ne proizvode nista samo se presipa iz supljega u prazno, ko zna kako se snalaze pare za penzije i plate.

damir
Gost
damir

Tužiocima od plate .Pa neka se i dalje igraju.

Ljuma
Gost
Ljuma

Pritvoriti policijske inspektore za sve njihove anomalije u radu.

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Za mene je dovoljno što nisu htjeli na poligraf,ako nisu krivi mogli su isti dan kuci.

Prc CG
Gost
Prc CG

Pa na poligrafu ti postavljaju pitanja koja nemaju veze sa eventualnim djelom za koje te terete između ostalog.Zbog čega bi onda neko pristao na poligraf i sam sebi napravio problem ako po zakonu ne mora isti da prihvati.

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Ajde mudrije ne lupaj-ne bi ih pitali jesu li trafike pljačkali.

azra
Gost
azra

Ko će sve ovo da plati.Tužioce bez posla i na odgovornost.Ovo je posrnuće pravnosudskog sistema .Bruka.

Dejan
Gost
Dejan

No Corpus No Delict

Ivanka
Gost
Ivanka

Bruka i sramota!

đed
Gost
đed

Oslobođeni. Možda su nevin po ovom pitanju. Možda? Ako oni nijesu kriv, kriv je neko i odgovoran što je naprasno ugašen jedan mladi žvot., a da se ne zna ni kako, ni gdje su mu posmrtni ostaci. Ako nijesu krivi oni kriv je neko, a na kraku, kriva je ova držva koja nije ustanju razriješiti nestanak momka na misteriozan i… Više »

važi
Gost
važi

Šteta što nemamo državu.

Jovanka
Gost
Jovanka

Crna Gora…

Pravda
Gost
Pravda

Savrsen zlocin ne postoji, tako da iskreno vjerujem da momci krivi nisu, i da ce kad tad isplivati na povrsinu sve sto se krije iza ove price… Provesti par godina u Spuz pod pritiskom,prisluskivanjima, nisu oni tolki mozgovi da se ne ‘izlanu’ …

Nenad
Gost
Nenad

E jada!I sad će odštetu još dobiti…pi, sve se propalo

rrr
Gost
rrr

Ocekujemo sledeci naslov da tuze drzavu za jedno milion zbog optuzbi i sl………….posto nam je sudstvo i policija nesposobno za bilo sto

djuradj
Gost
djuradj

…bila je optuznica na nivou “naucne fantastike”… samo je isla u pravcu: Nekoga moramo osuditi…

peki
Gost
peki

samo da vidimo koliko odstete sad da im platimo

bruka
Gost
bruka

Dajte im jos po 10 hiljada eura sto su lezali ‘nevini’

Cbeeli
Gost
Cbeeli

Bracaa

biofil
Gost
biofil

buka, sramota, muk… pita li se to vijece ili sudia, ne daj Boze da se to njima desi..

Nikola
Gost
Nikola

Zemljo otvorise, nadena Medinova krv na njegovim patikama..Boze gdje zivimo, ? ovoga nema ni u najzaostalijim africkim zemljama. ONOGA KO JE DONIO OVAKVU PRESUDU TREBA BOG DA PROCESUIRA.

Mirko
Gost
Mirko

Nikola ada ista znas znao bi da je na patici farba izvjestacena u Visbaden a nidje traga krvi ni bilo kojeg dokaza koji ukazuje na ove momke

Pametnom dosta
Gost
Pametnom dosta

Sloboda za prave momke, znaju svi dobro da nemaju veze sa tim sto im se stavljalo na teret!!!

Slavko
Gost
Slavko

Vrhunac dna crnogorskog sudstva! Bijeda!

mitar
Gost
mitar

nema tijela ,nema djela….
ipak je tako……………

👍👍👍
Gost
👍👍👍

Bože koja tuga 😢 😢 😢 za ovim mladim životom

Ana
Gost
Ana

Dozivotna za monstrume…! Ako uopste ima pravde u nasoj zemlji…!

Sud
Gost
Sud

Neko nekog ubiti u sred dana a zatim zakopati i sve dokaze unistiti….i sve to za sat dva vremena.Nerealno stvarno. Mprali bi biti fenomeni. Bolje mozda ova energija i volja koja je bila uprta da se ovi optuze da je iskoristena da se istrazi sta se zapravo desilo kao i zbog cega…

Send this to a friend