Hronika

Ulama i Mijović oslobođeni optužbe za ubistvo Medina

Vladimir Ulama i Darko Mijović oslobođeni su od optužbe za ubistvo Nemanje Medina, odlučilo je krivično vijeće sudije Vesne Moštrokol danas u Višem sudu u Podgorici.

Vijeće je saopštilo da navodi iz optužnice nisu dokazani. Ulami i Mijoviću je takođe ukinut pritvor.

Na ročištu za iznošenje završnih riječi zastupnik optužnice, tužilac VDT-a Željko Tomković kazao je da izvedeni dokazi potvrđuju osnovanost optužnice, i zahtijevao je od suda da optužene oglasi krivim i kazni po zakonu. S druge strane, branilac okrivljenih Ulame i Mijovića, advokat Branko Anđelić obraćajući se vijeću naveo je da bi svaka odluka mimo oslobađajuće bila suprotna istini.

U završnim riječima predstavnik porodice Medin, Miloš Medin kazao je da bi Nemanja dao život za osobu koja je njega lišila života.

Prema optužnici VDT-a, Medin je nestao 8. jula 2016, oko 17.30 sati, pošto je krenuo u pravcu Virpazara. Vozio je bijeli “megan koji je 12. jula pronađen zapaljen pored lokalnog puta Virpazar Rijeka Crnojevića, u mjestu Jabukov do.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tehno
Gost
Tehno

Treba oformiti grupu od 10ak inspektora. Naci natprosjecno inteligentne ljude zainteresovane za tu vrstu posla, dati im platu po 5000e, poslati ih na obuku svudje u svijetu i onda da razbiju sve kriminalne grupe i rasvijetle sve ove gluposti koje se desavaju. Dajemo pare na sve i svasta, finansiramo (mimo svoje volje) ovakve i onakve projekte pojedinaca sa rodbinskim vezama,… Više »

Lukase
Gost
Lukase

Zarobljena država.

Bob Rock
Gost
Bob Rock

E, eto toliko o cg sudovima. Ono sto policija odradi uniste tuzilastvo i sudovi.

Ivo
Gost
Ivo

Jos jedna sramota! Sramota!!!!!!

Prc CG
Gost
Prc CG

A sto bi bila sramota molim te,bez dokaza ijednog od samog starta,preživjeli su torturu i sto treba da ih osude bez ičega da bi zadovoljili takve kao tebe….

Bum
Gost
Bum

Prc nije ovaj gore napisao to sto je napisao zato sto to misli no zato sto mu je cilj politicki!

Veka s brkovima
Gost
Veka s brkovima

Pod hitno da se povećaju plate tužiocima i sudijama!

Sutkinja
Gost
Sutkinja

Stvarno, kako će se raditi kvalitetno sa sadašnjim mizernim platama od preko 1000 eura. Povećanje minimum na 2000, pa da vidiš kako se tuži i kako se sudi.

Krstas
Gost
Krstas

Nevjerovatan Kommentar do srzi bolesno razmisljanje ,momak ubijen ,nestao ,ko zna na koji način ,niko nezna agoniju kroz koju je možda prošla žrtva ,agoniju njegove porodice ,zar sudija zbog plate treba ovo da gleda?Ovakvi slučajevi mogu da se dese americi sa 300000000 stanovnika ali za malu CG ovakve misterije i nerijeseno ubistva su tragedije,i nesposobnost ,način školovanja i napredovanja u… Više »

Dosta je
Gost
Dosta je

E stvarno dosta je. Svi smo mlatili svasta po ovim momcima ni krivim ni duznim. Zao mi je Medine ali valjda je i njima bitna istina a ne da bude osudjen neko neduzan samo zato jer nema sta da kaze i nije nekom simpatican . I da bi slicaj bio okoncan

Krstas
Gost
Krstas

Odakle znaš da su ni krivi ni dužni?Da li su radili detektor iako ne mora biti dokaz?I zašto se neko nevin brani cutanjem?Ovo su indicije dobre da se radi kvalitetna istraga da ima ko no nema ko ,ko ima ne može doći do te pozicije ,ovi koji mogu niti smiju nit umiju izgleda ,obećava se borba protiv kriminala svakodnevno slušamo… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Pretpostavljam da je i za ovo kriva opozicija ?

Ixix
Gost
Ixix

Svi napadaju drzavu sto nije osudila ovu dvojicu za djelo ubistva, kao da je drzava kriva sto je Medin doveo sebe u poziciju da bude ubijen tj upleo je sebe u ko zna kakve poslove zbog kojih se glava gubi. I odma drzava kriva i za to. Drzava treba da bude dadilja cijelom drustvu! A ova dvojica nijesu osuđeni vjerovatno… Više »

Krstas
Gost
Krstas

Oćeš reci da je ovaj postupak napad na državu drugim rijecima.Pogledaj malo Ameriku pa da vidiš kakve se akcije sprovode i koliko je javnost ukljucena kad se dese ovakve stvari,a ovdje se ovako tragične i strasne stvari žele omalovazit u komentarima i td i svesti na napad na državu po tebi.

Monte Karlo
Gost
Monte Karlo

Ovo je potpuno normalno u Monaku!

Toni
Gost
Toni

Bojao sam se da će do ovoga doći. Za početak, nema krucijalnog dokaza, a to je da je djelo stvarno izvršeno (grubo bi bilo reći da nema tijela), a osim toga, koliko sam pratio nisam primijetio neki značajan materijalni dokaz. Izvršiocima ga je ionako đavo ponio, a pitanje ko je izvršilac a ko nalogodavac ili inspirator nedjela. Ko god da… Više »

Plus
Gost
Plus

A oćemo u Evropu?

Milan
Gost
Milan

JOS JEDAN RAZLOG ZA SUBOTU

Milan
Gost
Milan

SA OVIM SE VIDI KAKVA JE DRZAVA I KO JE VODI

Lukaka
Gost
Lukaka

Bas jadna situacija,da li je neko pomislio kako je majci od Medina..

Miško
Gost
Miško

Je li moguće da nam je tužilaštvo ovako neefikasno? Ovo je sramota za Crnu Goru.

Lucije
Gost
Lucije

Misliš Sudstvo

Dragutin
Gost
Dragutin

Misli oboje.
Neko ih je optuzio a neko oslobodio.
Mrtva trka.

Send this to a friend