Hronika

Ulama prebačen u C paviljon zbog bezbjednosti

Vladimir Ulama

Vladimir Ulama, koji izdržava tri mjeseca zatvorske kazne zbog nedozvoljenog držanja pištolja, prebačen je iz zatvora za kratke kazne u C paviljon. Kako Pobjeda saznaje, Ulama je prebačen iz bezbjednosnih razloga. Taj zatvorenik, koji je do skoro bio u istražnom zatvoru zbog optužbi da je ubio Petrovčanina Nemanju Medina, smješten je u najobezbjeđeniji dio zatvora.

Ulama i Mijović su prošle sedmice oslobođeni optužbe za ubistvo Medina. Tu odluku je donijelo vijeće sudije Vesne Moštrokol, saopštivši da navodi iz optužnice nijesu dokazani.

Ulama je tada prebačen na izdržavanje kazne.

Na ročištu za iznošenje završnih riječi zastupnik optužnice, tužilac VDT-a Željko Tomković kazao je da izvedeni dokazi potvrđuju osnovanost optužnice i zahtijevao je od suda da optužene oglasi krivim i kazni po zakonu.

S druge strane, branilac okrivljenih Ulame i Mijovića, advokat Branko Anđelić naveo je da bi svaka odluka mimo oslobađajuće bila suprotna istini.

U završnim riječima predstavnik porodice Medin, Miloš Medin, kazao je da bi Nemanja dao život za osobu koja je njega ubila.

Prema optužnici VDT-a, Medin je nestao 8. jula 2016, oko 17.30 sati, pošto je krenuo u pravcu Virpazara. Vozio je bijeli „megan“ koji je 12. jula pronađen zapaljen pored lokalnog puta Virpazar Rijeka Crnojevića, u mjestu Jabukov do. Tijelo Medina do danas nije pronađeno.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zdenka
Gost
Zdenka

Ne komentarisite samo mlatite bez veze,za sud sovoljno dokaza nema i naravno da ih je za sad oslobodio tako je svuda u svjetu a ako isplivaju novi dokazi a to je do policije i tuzioca lako ce ih vratiti nazad.velika tuga i greota za toga mladog momka i zalosno od porodice kroz sta prolazi .

Zoran
Gost
Zoran

Dokazalo se da je ovaj momak tri godine nevin ležao u zatvoru i kao dijete od 22 godine prošao pakao sa svojom porodicom…nešto što bi bilo u ovom trenutku jako korektno je da pojedinci sa svojim komentarima ne razbijaju sebi glavu !

Zara
Gost
Zara

Sramota ovih bolesnika sto komentarisu. Zar nije dosta sto je nevin lezao 3 godine skoro i pretrpio nepravdu preveliku . Mozda da prestanemo besposliciti i gledati svoga posla ne bi lose bilo

Miso
Gost
Miso

Ja mislim da ste dosta pisali o ovo momku do sad i to bez ikakve osnove pa makar sad kad bi bilo ljucki izvinuti se ostavite ga na miru dje je smjesten i zbog cega njegova stvar. Nego nemate tema pa vrtite istu pricu 3 godine

Ja sam to
Gost
Ja sam to

Neka ubijede porodicu da ga nisu imali, bruka i sramota za policiju sudstvo i tužilaštvo.

NasmaliMilojica
Gost
NasmaliMilojica

Posljite ga u spa malo napatio se!
Mada kad uzme pare od drzave sam ce poci na egzoticno putovanje sa familijom 😉

moSiCT
Gost
moSiCT

Odlicno milicijo,odlicno sudije!ODLICNO!Sad ste dali ideju svakom bolesniku da moze da izvrsi ubistvo I da sakrije tijelo I da nece odgovarati.A ovoga STRIKOVOG SINA treba na vjesala stavit nedje na trg.U sto nam se nekad lijepa zemlja pretvorila ne daj Boze.I ovdje trebaju nasa djeca da rastu?!

Totooooo
Gost
Totooooo

To je brat moj

Kotor66
Gost
Kotor66

Savrsen zlocin

Bbc
Gost
Bbc

Nije no savrsen stric 😉

Send this to a friend