Hronika

Ulcinj: Prekršajne prijave protiv dvije osobe kod kojih je pronađena marihuana

Ulcinj

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su, postupajući po planskim aktivnostima u cilju pronalaska i procesuiranja lica koja se bave nelegalnom distribucijom i korištenjem opojnih droga, kontrolisali dva lica u blizini dva ugostiteljska objekta na Velikoj plaži, saopšteno je iz Uprave policije.

“Kontrolom S.K. (39) pronađena je ručno pravljena cigareta sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, kao i tri manja pvc pakovanja sa istim sadržajem, ukupne mase 13,8 grama. Takođe, ulcinjska policija je u blizini drugog ugostiteljskog objekta na Velikoj plaži kontrolisala vozača I.K. (24). Kod njega je tom prilikom pronađeno pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, ukupne mase 17,2 grama, te drobilicu sa pomenutom materijom”, naveli su u saopštenju.

Kako dodaju iz Uprave policije, sa događajima je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama S.K. i I.K. ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

“Protiv S.K. i I.K. su podnijete prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, dok je pomenuta materija oduzeta i upućena u Fornezički centar u Danilovgradu na vještačenje”, kazali su iz Uprave policije.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
DolinaBogova
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DolinaBogova
Gost
DolinaBogova

Da se legalizuje kanabis (medikament koji ima ljekovita dejstva za oboljele od teskih bolesti , za rekreativce turiste i ostale ) kao u srecne zemlje EU , da drzava ubira profit a ne kriminalci iz Vlade , Policije i sa ulice .

Send this to a friend