Hronika

Ulcinjaninu 30 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom kokaina i marihuane

Ilustracija
Ilustracija

Ulcinjanin Lj.M. (24) osuđen je u hitnom postupku na kaznu zatvora u trajanju od 30 dana zbog upravljanja vozilom pod dejstvom opojnih droga, kazao je Marko Đukanović, predsjednik suda za prekršaje u Budvi.

Sutkinja odjeljenja u Ulcinju Anka Kekić je kaznu izrekla nakon što su u postupku potvrđeni navodi optužnog akta da je okrivljeni dana 21 maja oko 22,50 časova na putu Ulcinj-Ada Bojana zatečen da upravlja pod dejstvom kokaina i marihuane.

“Prisustvo navedenih opojnih droga policijski službenici su utvrdili  preliminarnim ‘droga’ testom na mjestu izvršene kontrole, što je potvrđeno i laboratorijskim testom u zdravstvenoj ustanovi. Uz kaznu su mu određena i tri kaznena boda kao i zabrana upravljanja vozilima u trajanju od 6 mjeseci”, navodi Đukanović.

Zbog bojazni od ponavljanja prekršaja, sutkinja je odlučila da kaznu zatvora izdrži u UIKS Spuž prije pravosnažnosti rješenja.

2

avatar
1000
2
0
0
 
1
Llllll
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Llllll
Gost
Llllll

Kad bi samo imalo drzave kod nas prvo bi se trebali policajci testirati pa onda svi ostali koji su ukljuceni u saobracaj 😉

Llllll
Gost
Llllll

Kad bi samo imalo drzave ovde kod nas prvo bi se policajci trebali testirat pa onda svi redom koji upravljaju i koji su ukljuceni u saobracaj😉

Send this to a friend