Hronika

Uprava policije dobila presretač

Nacionalni biro osiguravača Crne Gore NBOCG i osiguravajuća društva su Upravi policiji donirali presretač za evidentiranje saobraćajnih prekršaja.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, u pitanje je vozilo marke “VW Golf VII“ PA 2.0 TDI Highline, vrijednosti 20.990 eura.

Izvršni direktor NBOCG Boris Šaban je kazao da će ovom donacijom policija podići nivo bezbjednosti saobraćaja i smanjiti broj saobraćajnih nezgoda, kroz preventivno djelovanje i efikasnu kontrolu policije.

Rukovodilac Grupe za bezbjednost saobraćaja Milika Perović zahvalio se na donaciji i rekao da su ovim gestom kompanije koje se bave osiguranjem u Crnoj Gori i njihovo Udruženje (NBOCG) još jednom potvrdili društvenu odgovornost jer Uprava policije i NBOCG i osiguravajuća društva godinama unazad uspješno sarađuju na podizanju nivoa saobraćajne kulture i poboljšanju stanja saobraćaja na putevima.

Donacija je realizovana na osnovu ugovora između NBOCG i Uprave policije, a shodno Sporazumu o donaciji koji su potpisali Udruženje – Nacionalni biro osiguravača Crne Gore (NBOCG), Lovćen osiguranje AD, Sava osiguranje AD, Generali osiguranje AD, Uniqa osiguranje AD i Swiss osiguranje AD.

23 Komentara na "Uprava policije dobila presretač"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend