Hronika

URA: Vujošević napustio zemlju, Stanković konferenciju

Današnja pres konferencija je još jedan u nizu pokazatelja da su državne institucije u Crnoj Gori dotakle samo dno, ocijenio je generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić.

<<<Stanković: Dokaza da sam korumpiran nema i ne može ih biti, tajming za ovo nije slučajan<<<

Radovanić kaže da je na javnoj sceni pristuna estradizacija institucija sistema čija je glavna rijaliti zvijezda Milivoje Katnić.

“Nije prvi put da je glavni specijalni tužilac konferenciju za novinare pretvorio u zabavno-humoristički program, a sve sa ciljem da relativizuje ozbiljnost situacije u kojoj se nalazimo. Međutim, prustnost korupcije i organizovanog kriminala u vrhu tužilaštva nikad nije bila jasnija što dokazuju i poslednji snimci. Takođe, apsurdno je da VDT i SDT u radnom danu ne znaju gdje se tačno nalazi sekretar državnog tužilaštva već spekulišu da li je na bolovanju ili na odmoru čime vrijeđaju inteligenciju i zdrav razum”, ističe on.

Naglašava da je očigledno da Stanković u nedostatku argumenata bježi od javnosti, a dodaje i da napuštanjem vanredne pres konferencije Stanković pokazuje koliko poštuje građane koji ga plaćaju.

“Ne vidimo šta bi u ovom trenutku moglo biti važnije nego ponuditi građanima konrektne odgovore. Smiješno je i zaludno očekivati da će Katnić nepristrasno procesuirati Stankovića, zbog koga je, kako je sam naveo, i došao u tužilaštvo”, ukazuje Radovanić.

On dodaje da pravdu i poštovanje zakona ne mogu sprovoditi tužioci i sudije kojima se novac donosi u kovertama, a čiji se patriotizam mjeri kvadratima dodijeljenih stanova.

“Očigledno je pravo vrijeme da se svedu računi, podnesu ostavke i odgovorni sankcionišu”, poručuje Radovanić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CiNick
Gost
CiNick

Malo je čudno to Duljajevo višemjesečno kašnjenje za događajima, da bi cinkario ljude koje je navodno plačao. Još je čudnije to što oñi mirno čekaju napade “iskrenosti” ovoga nesoja..

Fileopg
Gost
Fileopg

nije Vrhovni državni tužilac obični građanim već predstavnik vlasti na najvišem nivou i ne može dozvoliti da unižava funkciju na način što će odgovarati na pitanja plaćenika i saradnika hibridnog rata protiv Crne Gore. Čovjek je došao i javno rekao da je ovo namještaljka i falsifikat i što će te više… Izvolite sad pa naklapajte do mile volje….

Bojan
Gost
Bojan

Sendviiic

Bole
Gost
Bole

E sram vas bilo ponasate se ka lesinari nikad vise moj glas dobiti necete.

Rira
Gost
Rira

Glasaj ti Bole DPS, oni su ti provjereni lopovi, nijesi lud da eksperimentišeš.

Sto
Gost
Sto

👍👍👍👍👍

stovelis
Gost
stovelis

Nije napustio iz obijesti konferenciju covjeku je bilo lose

Roni
Gost
Roni

Tako je i Milu bilo loše, preznojavao se zbog vile od 10 miliona. Ali to je samo prvog dana, dok prođe ovaj glavni bijes naroda, sjutra to već Udba ispegla i legne prašina.

Intercepror
Gost
Intercepror

U specijalno se odavno vise ne sadi luk,kazu da ne uspijeva dobro jer mz klima ne odgovara. Sad se sade samo koverte po dzepova i kako se prica uspijevaju odlicno,nema praznih koverata

Draginja
Gost
Draginja

Oce li se Draginja glasnut da prica o postenju?!

Send this to a friend