Hronika

Vatrogasac povrijeđen u požaru na Starom Aerodromu

Jedan vatrogasac lakše je povrijeđen prilikom gašenja požara koji je danas izbio u podgoričkom naselju Stari Aerodom.

Kako je saopšteno iz Službe zaštite i spašavanja, u 15.56 časova im je dojavljeno da je došlo do požara u kući u Kozaračkoj ulici, a vatra je značajno oštetila taj objekat.

“Na lice mjesta izašle su dvije ekipe i zatekle su požar u razvijenoj fazi, koji je zahvatio u potpunosti jednu prostoriju u prizemlju objekta. Požar je stavljen pod kontrolu u 16.24 sati, a u njemu je nastala veća materijalna šteta na objektu”, istakli su u Službi zaštite i spašavanja.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Komsija
Gost
Komsija

Sraman portal ,toliku neobjektivnost moje oci gledale nisu .Potpuno politizovan portal kome je recenzija bukvalno na 70%komentara .Ako oces da ti komentar bude objavljen nesmijes da kritikujes nijedan drzavni organ cak ni vatrogasce .

offshop
Gost
offshop

Nizu zvalo vatrogasce na vrijeme, zbog osuguranja! …Boze oprosti, ali kako radis tako i docekas!

Kontraš
Gost
Kontraš

Ko će ga znati što nisu isti sekund zvali vatrogasce, čim je izbila vatra, jer je vatrogasni dom udaljen svega 150 metara od te kuće.

Raulio
Gost
Raulio

Okle tebi to da nisu odma zvali vatrogasce, đe to piše? I da nisu, viđeli bi ga sami vatrogasci s onoga tornja, to je dimilo i bažđelo cijeli Stari aerodrom. Mislim da ljudi nisu svjesni kolikom se brzinom požar širi, pogledajte malo po internetu, za vaše dobro.

Kontraš
Gost
Kontraš

Ja ipak mislim da su prvo pokušali sami da ga ugase, pa kad su viđeli da je đavo odnio šalu zvali vatrogasce. To je tako u 99% slučajeva.

Birka Druga
Gost
Birka Druga

Bravo za vratogasce
Bravo za hrabre ljude

Send this to a friend