Hronika

VIDEO i FOTO: Šesta lažna dojava o bombi, gost “Ramade” tražio da ga puste da spava

Dojava o bombi u hotelu “Ramada” u Podgorici bila je lažna, potvrdila je Uprava policije. Ovo je bila šesta lažna dojava o bombi u Podgorici u posljednjih deset dana.

FOTO: Dejan Lopičić

“Službenici Uprave policije su utvrdili da je ova lažna dojava upućena iz jedne zemlje regiona. Policija, putem Interpolovih kanala komunikacije i međunarodne policijske saradnje, već preduzima aktivnosti na identifikovanju lica koje je uputilo ovaj poziv”, saopšteno je iz Uprave policije.

FOTO: Dejan Lopičić

Podgorička policija dobila je dojavu oko 17 sati, i odmah ispraznila hotel.

FOTO: Dejan Lopičić

S obzirom na učestalost dojava o postavljenim bombama u Podgorici, jedan gost je tražio od recepcionera da mu dozvoli da se vrati u hotel, javlja reporter CdM-a.

“Pustite nas unutra, stvarno nema smisla, nisam spavao 48 sati”, rekao je on, a recepcioner odgovorio da “ništa nije do njih”.

 

S druge strane, situacija je uobičajena u tržnom centru Gintaš koji se nalazi u istoj zgradi gdje je hotel “Ramada”.

“Sve je normalno, ljudi sjede, trguju, piju kafu, šetaju”, rekao je sagovornik CdM-a.

Ovo je inače šesta dojava o postavljenim bombama u posljednjih desetak dana. Sve prethodne su bile lažne, ali su zbog poziva sa brojeva iz susjedstva bili evakuisani tržni centar Delta city, diskoteka Beagle, hotel Hemera, ekskluzivni stambeno poslovni centar Capital plaza i hotel Hilton.

Tagovi

Send this to a friend