Hronika

Vladavina prava i efikasno pravosuđe temelj stabilnosti i napretka društva

Crna Gora bilježi impresivan razvoj sa jednom od najviših stopa rasta u Evropi u protekle dvije godine. A u temelju tog razvoja su vladavina prava i efikasno i profesionalno pravosuđe kao osnovni preduslovi za stabilnost i napredak svakog društva, rekao je premijer Duško Marković na Cetinju gdje je primio predsjednike vrhovnih sudova i generalne tužioce na kraju višednevne međunarodne konferencije održane u našoj zemlji.

Marković je istakao da je uspjesima Crne Gore značajno doprinio kvalitetan rad sudstva i tužilaštva.

Sastanku su prisustvovali predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica i vrhovni državni tužilac Ivica Stanković.

Premijer se zahvalio gostima na dolasku u Crnu Goru ocijenivši da će njihovo učešće na konferenciji pridonijeti daljem unapređenju rada pravosuđa u našoj zemlji.

Govoreći o strateškim politikama i dostignućima Crne Gore u proteklih trinaest godina obnovljene nezavisnosti predsjednik Marković je ocijenio da je pravosudni sistem unaprijeđen u skladu sa najvišim pravnim normama te da danas naša zemlja pruža punu pravnu sigurnost svojim građanima, turistima i investitorima.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Bali-begSpinParodija
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bali-beg
Gost
Bali-beg

Ovo je katastrofa! Tužilaštvo nesposobno, optužnice padaju kao zrele kruške! Goreg pravosuđa nema nema na planeti! Predsjednik suda troši sedmi mandat zaredom od dva zakonski moguća! Padaju presude, građanima se otimaju ogromne pare iz Budžeta i daju kriminalcima! A ovi umjesto da nešto rade pričaju bajke!

Spin
Gost
Spin

Vidjelo se i ranije da ovaj Marković nije previše inteligentan tip,ali je fascinantno kako je ušao u živo blato pokušavajući da kopira svog prethodnika. Umjesto da napravi otklon od njega i uvede zemlju u stabilnost,on svaki dan naglaba o referendumu, društvenom proizvodu, impresivnoj ekonomiji,crkvi i sl. Dakle, iscrpljuje se temama kojima nije dorastao. Evo sad o vladavini prava u zemlji… Više »

Parodija
Gost
Parodija

U Milovoj Gori ne postoji pravda, samo interesi

Send this to a friend