Hronika

Vladimiru Ulami godina zatvora za prijetnje tužiocu

Vladimir Ulama

Viši sud u Bijelom Polju preinačio je presudu Vladimu Ulami iz Bara sa šest mjeseci na godinu zbog prijetnji tužiocu Željku Tomkoviću tokom istražnog postupka koji se vodi protiv njega zbog ubistva Petrovčanina Nemanje Medina potvrđeno je Pobjedi iz tog suda.

Prvostepenu presudu donio je kolašinski Osnovni sud za krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene radnje. U presudi Višeg suda navedeno je da je veća kazna uslijedila jer se radi o povratniku i da prethodna kazna nije uticala na njega.

Ulama se tužiocu obratio riječima “Sramota je što nevin ležim u zatvoru, Vi ćete mi platiti za to.”

Kasnije je tvrdio da se ne radi o prijetnjama, već da je to saopštio misleći da će tužilac novčano morati da mu plati.

Nemanja Medin nestao je 8. jula 2016. godine. Iako još nije pronađen, Tužilaštvo tereti Ulamu i Mijovića da su ga tog dana povrijedili, zatim strpali u gepek njegovog ,,megana, odvezli na nepoznato mjesto, ubili ga na za sada nepoznat način i sakrili njegovo tijelo. Terete su da su potom i zapalili automobil, koji je pronađen četiri dana kasnije pored lokalnog puta Virpazar Rijeka Crnojevića.

Osim Ulame i Mijovića, optužnicom je obuhvaćen i Bogdan Milić, koji se sumnjiči za krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran
Gost
Zoran

Molim vas, na osnovu čega tvrdite da je Vadimir Ulama kriv, to je jedan častan momak iz ćasne Crnogorske porodice !

Podgoricom
Gost
Podgoricom

Djilkos iz Virpazara koji je bio bez kontrole, napadao ljude i cuda cinio

Drtina
Gost
Drtina

Kakve zvijeri.

PG-CT
Gost
PG-CT

Strpajte tu bitangu na doživotnu pa neka onda prijeti….pi gad od gada!!!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Dozivotna..pa se mozda sjete?

Veeees
Gost
Veeees

Dijete kazne sa 4 mjeseca a osuđenog kriminalaca povratnika na godinu. A ne valja nam sudstvo boba. Al dobro, nek je vjecna crna gora, pa se makar sve raspalo.

Olujko
Gost
Olujko

Eno to dijete se ne zali na presudu vec ce advokat traziti sluzenje kazne u Srbiji. Govori li to ista tvom pilecem mozgu o neduznosti tog djeteta? U kucu ga imao tako lijepo vaspitanog.

PG-CT
Gost
PG-CT

Kao prvo,presuda nije pravosnažna i to su nagadjanajCG medija….Kao drugo,jedno izuzetno vaspitano i kulturno dijete,kakvo ti sigurno u kući nemaš.Vidi se po tvom pisanju i znanju da si bas procitao puno knjiga😂😂😂😂😂😂😂…..Ne sprdaj se sam sa sobom dovoljno ti se sprdaju drugi!!!!!

Katunska
Gost
Katunska

Tako je magistre, ubači po nekad po koji zarez, možda potrefiš tačno đe koji ide…

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ve$a, opet praviš budalu od sebe!?

Katunska
Gost
Katunska

Ovaj je dobio god dana za to sto je zaprijetio sudiji a tek ce da dobije za druga (ne) djela koja je napravio. Bit ce CG vječna, a ti mozda neku knjigu da procitas, da razvijad malo mozak…

MEEE
Gost
MEEE

Nije mi jasan sklop mozga ovih komentatora na forumu kad mogu podrzavati krimose ovoga profila?!

MEEE
Gost
MEEE

U staroj Jugoslaviji ovakvi su jeli pendreke za sva tri obroka i uzinu dnevno a pitali mogu li zapalit cigaretu ili ne… a vidi sad ovo sto se po zatvorima radi?!
Zamislite kakav je na slobodi kad je unutra ovakav?!

Mne
Gost
Mne

Ovo i jeste sramota. Uzas. Sad drzava oce silu na sramotu da ih kazni kako bi sjutta sto manje morali da plate zato sto su nevini (zakonski gledano) lezali u zatvoru.

Radoznao
Gost
Radoznao

Sramota. Za verbalnu prijetnju godina dana! Neki drugi tuku sudiju i budu osuđeni na 4 mjeseca.

Nikšić nik
Gost
Nikšić nik

Kubanac,pravi uvjek strada žalosno za dobrog momka a pravda je dostizna.

Nikšić nik
Gost
Nikšić nik

Vudji plaća sad nevin

Nikšić nik
Gost
Nikšić nik

Plaća mu sinovac za njegova nedjela

Zarija
Gost
Zarija

Ovo čudo nek ne izlazi iz zatvora,ubi jedno nevino stvorenje a što je najgore ni grob mu se ne zna.napada ljude u zatvor po nalogu vodje skaljaraca i još prijeti.gosp.zeljku tomkovicu zamislite tu drskost.

Petrovcanin
Gost
Petrovcanin

Ne treba da izlazi takav iz zatvora zabavi se zatvor od njega,a tek za jedno dobro dijete medin neka Bogu ogovara sa svim učesnicima.zasto je milić na slobodu ko ga štiti.zatim kubanac i muhadinovic oni izbjegose odgovornost.zasto???

Send this to a friend