Hronika

Kneževiću zabranjeno da napusti Veliku Britaniju, vlasti te zemlje razmatraju izručenje

Komisija za kontrolu INERPOL-ovih spisa u slučaju protiv odbjeglog biznismena Duška Kneževića, nakon analize svih činjenica i podataka, donijela je odluku da nema osnova da Komisija razmatra zahtjev NBC Crne Gore za reviziju, u ovoj fazi, jer vlasti Ujedinjenog kraljevstva razmatraju izručenje Kneževića, koji je istovremeno pod zabranom napuštanja te zemlje.

“Komisija smatra da je u ovoj fazi postupka prerano provjeravati jesu li ispunjeni uslovi za reviziju shodno zahtjevu koji je podnijet od strane NBC Crne Gore zbog činjenice da je Komisija utvrdila da su sudovi u Ujedinjenom kraljevstvu donijeli odluku o odbijanju zahtjeva D.K. za promjenu kaucije za odlazak na Kipar, te mu nije dozvoljeno da napusti teritoriju Ujedinjenog Kraljevstva, što su razlozi za neodlučivanje po zahtjevu”, saopšteno je iz Specijalnog državnog tužilaštva.

Duško Knežević je optužen da je u drugoj polovini 2010. godine na teritoriji Kipra i Crne Gore formirao kriminalnu organizaciju koja je funkcionisala do 2017. godine.

Prema kriminalnom planu, koji je sačinio organizator Duško Knežević uz pomoć članova kriminalne organizacije, podizani su krediti koje krajnji korisnici nisu vraćali.

Krediti su pokrivani depozitima kojim je garantovano njihovo vraćanje, a položile su ih kompanije u vlasništvu Duška Kneževića, kao i firme povezane sa njim.

11

avatar
1000
11
0
0
 
11
трубадурMilaDule66OneAndOnlyMaršal Tito
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
трубадур
Gost
трубадур

доточни и Маровић пљују руку која их храни!

Mila
Gost
Mila

Samo nam jos on fali.

Dule66
Gost
Dule66

Auuuu, a on pošten. Haha

OneAndOnly
Gost
OneAndOnly

U aps ćeš Kneževiću

Maršal Tito
Gost
Maršal Tito

Sad ce drtina da da izjavu 🤣🤣🤣

Sasa
Gost
Sasa

Blago njemu postace Britanac,i ja bih voljela da mi je zabranjeno napustiti UK..🙂

Tash
Gost
Tash

Nepravda, ugroženo sve, plava torbica …

Slobodanka
Gost
Slobodanka

Opa Đurđo

Banzai PG
Gost
Banzai PG

Napravio fatalnu grešku kad je pobjegao u NATO zemlju Britaniju, koja zbog saradnje mora na neki način da odgovori Crnoj Gori. Bolje da je zapalio za rusku guberniju Srbiju ko lukavi Sveto Marović. Ili eventualno u samu Rusiju, ko pokojna Mira Marković, sin Marko i Karići.

AnonimousPrimus
Gost
AnonimousPrimus

Oće da bega na Kipar?

velimir
Gost
velimir

Dolijat ce professor svih kradja I lopovluka na balkanu!

Send this to a friend