Hronika

Vujačić osumnjičen za ubistva Ilića, Kalezića i Tasića

Podgoričanin Marjan Vujačić (34), koji je uhapšen u Novom Sadu, osim zbog ubistva Jugoslava Cvetanovića, osumnjičen je i da je učestvovao u ubistvima Podgoričana Mila Ilića (28), Veska Kalezića (47) i državljanina Srbije Gorana Tasića zvanog Gočke. Ilić i Kalezić ubijeni su u Podgorici, dok je Tasić likvidiran u Holandiji, pišu mediji.

<<<Ubistvo Cvetanovića: Podgoričanin se sumnjiči za još likvidacija<<<

Iz Ministarsta unutrašnjih poslova Srbije je saopšteno da je Vujačić uhapšen zbog falsifikovanih dokumenata, da bi nakon toga inspektori utvrdili da se njegovi tragovi podudaraju sa tragovima sa mjesta ubistva Cvetanovića, brata Saše Cvetanovića zvanog Pit Bul koji se tereti za ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, vođe “zemunskog klana”. Povjeravajući podatke, u saradnji sa Upravom policije Crne Gore, utvrđeno je da postoji sumnja da je Vujačić učestvovao i u ubistvima Ilića i Kalezića u Podgorici i Tasića u Holandiji.

MUP Srbije je juče saopštio da zajedno sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, rade na rasvjetljavanju više ubistava za koje se sumnja da je počinio Marjan Vujačić koji je prije dva dana uhapšen u Novom Sadu.

Sumnja se da je on počinio najmanje četiri ubistva.

“On je prije dva danauhapšen zbog sumnje da je 27. septembra 2017. godine u Vranju, sa više hitaca iz vatrenog oružja, ubio tridesetogodišnjeg Jugoslava Cvetanovića. Intenzivnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova  Srbije došlo se do saznanja da bi Vujačić mogao biti odgovoran za još tri ubistva, od kojih su dva počinjena u Crnoj Gori, a jedno u Holandiji. Osumnjičenom  je određen pritvor do 30 dana”, saopšteno je iz MUP-aSrbije.

Vujačić je navodno blizak “škaljarskom klanu”.

Mjesto ubistva Kalezića (Foto: CdM)

<<<U Podgorici ubijen Veselin Kalezić, pronađen zapaljeni automobil<<<

Kalezić je ubijen u novembru prošle godine u podgoričkom naselju Stari aerodrom. On je bio ispred lokala “Level” kada je ubica u njegovom pravcu ispalio desetak hitaca. Odmah nakon ubistva policija je u naselju Zeta u Botunu pronašla zapaljeno vozilo za se sumnja da su ga ubica i njegov pomagač koristili da pobjegnu sa mjesta ubistva.

Krajem aprila ove godine u Ulici Oktobarske revolucije, u blizini Autobuske stanice ubijen je Milo Ilić. Kada je prilazio autu, ubica je u njegovom pravcu ispalio desetak hitaca.

Milić ubijen krajem aprila (Foto: CdM)

<<<U Podgorici usred dana ubijen Milo Ilić<<<

Kontroverzni vranjanski biznismen Goran Tasić ubijen je u martu prošle godine u Amsterdamu. Na dan ubistva on je sa aerodroma otišao u oblast Pijet Mondrijanstrat, gdje je imao ugovoren sastanak. Na mjestu sastanka sačekao ga je ubica koji je u njegovom pravcu ispalio desetak hitaca.

5

avatar
1000
2
3
0
 
5
BOSSZetaĐavolicaLeaSelektor Veseli
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
BOSS
Gost
BOSS

U svim slucajevima desetak metaka

Selektor Veseli
Gost
Selektor Veseli

A da se prime još dva pomoćnika i tri savjetnika i onda ima Veljović dva fudbalska i jedan rukometni tim?

Lea
Gost
Lea

Sram te bilo.Nikad li ti nista ne odgovara.Ni kad rijese ubistva.Ne,ti i oni kao ti,navijaju da se desi sto vise ubistava,da bi mogli tu da kuckate,skriveni iza nikova i pljujete policiju,institucije,Drzavu…

Đavolica
Gost
Đavolica

Pa ovo nije riješio Veljović već MUP Srbije, pročitajte tekst ako ste pismeni.

Zeta
Gost
Zeta

Ahhhh kuku sto ti je

Send this to a friend