Hronika

Vujačić sklapa sporazum o priznanju krivice

Vujačić, foto: Facebook

Podgoričanin Marjan Vujačić (34), koji je osumnjičen za četiri likvidacije u Srbiji i Crnoj Gori i trenutno se nalazi u vranjskom zatvoru, odlučio je da sklopi sporazum sa tužilaštvom vezano za krivično djelo falsifikovanje isprave. Beogradsko tužilaštvo u petak je protiv njega podiglo optužnicu za to krivično djelo. Informaciju je za Dan potvrdio njegov branilac Borivoje Borović.

Prilikom saslušanja u Specijalnom tužilaštvu Vujačić je negirao izvršenje krivičnih djela koja mu se stavljaju na teret.

“Nisam kriv, nemam nikakve veze sa ubistvom Cvetanovića, ali zbog torture koju sam preživio poslije hapšenja u Novom Sadu ne želim više ništa da kažem. Braniću se ćutanjem”, izjavio je on.

Crnogorski vještak antropološke struke fotografisao je osumnjičenog kako bi uporedio njegove fizičke karakteristike sa osobom koju su zabilježile sigurnosne kamere koje su snimile ubicu koji je pucao u Mila Ilića u maju ove godine u Podgorici.

Crnogorsko tužilaštvo poslalo je zahtjev da se uzme bris Marjana Vujačića kako bi se njegov DNK uporedio sa tragovima pronađenim na mjestu dvije likvidacije.

Vujačić je sa falsifikovanim dokumentima uhapšen u Novom Sadu sredinom juna i od tada je u pritvoru.

Istraga protiv Vujačića u Višem javnom tužilaštvu u Vranju privodi se kraju.

8

avatar
1000
6
2
0
 
7
RealanDoživotnavladobaba VekaDanko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Doživotna
Gost
Doživotna

Doživotna pa neka sklapa sporazum

Realan
Gost
Realan

Kako to mozes da izjavljujes,to sto ga mediji senzacionalno osudjuju bez jednog dokaza ne mora da znaci daje momak kriv. Ako je sumljiv iima i jednog dokaza sudit ce mu se zbog toga a po ovome mozemo da zakljucimo da protiv njega imaju samo lazna dokumenta

vlado
Gost
vlado

Neka kaze narucioce svih ubistava i dati mu 10 god za tu nagradu bez mogucnosti smanjenja kazne..ovako mu zaprijetiti ne kaze li imena dobice 40 god

baba Veka
Gost
baba Veka

Nanogicu 6 mjeseci, bez rasprave!

Danko
Gost
Danko

Eto! Posteno brate ne moze bolje! Par mjeseci za falsifikovanje i sto ces vise??? Najbolje bi bilo da lezi i za 4 ubistva,mnogo je!!!

ROKI
Gost
ROKI

Sporazum za priznanje krivice za falsifikovanje isprava !!! A, tip se tereti za još najmanje 4 likvidacije.

daka
Gost
daka

sto natjera covjeka da izabere ovakav zivotni put. sad ce bzv da robija 9 godina. ako nisam pretjerao

ROKI
Gost
ROKI

Ako dođe ovdje ima da da dobije amnestiju i još uslovni otust.

Send this to a friend