Hronika

Vujošević nudi stan za slobodu

Nenad Vujošević

Odbrana bivšeg sekretara Vrhovnog državnog tužilaštva Nenada Vujoševića danas je Višem sudu u Podgorici predala prijedlog za ukidanjue pritvora u zamjenu za nekretninu čija je vrijednost procijenjena do 100 hiljada eura, kazao je za TVCG njegov branilac, advokat Borivoje Borović.

U prijedlogu piše da osumnjičeni koji živi na poznatoj adresi, daje u jemstvo jedinu nepokretnost koju ima, te da su sud i tužilaštvo detaljno upoznati sa imovinskom i ličnom situacijom Vujoševića.

“Posebno ističemo da je osumnjičeni teško bolestan i da boluje od najteže bolesti, što je nesporno i o čemu postoji detaljna dokumnetacija u spisima predmeta. Takođe ističemo i da je osumnjićeni dobrovoljno došao i sam se javio tužilaštvu na saslušanje, čim je saznao da treba biti saslušan u svojstvu osumnjičenog iako je krenuo na liječnje, odnosno terapiju”, piše u prijedlogu.

Vujošević se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je kao pripadnik kriminalne organizacije odbjeglog biznismena Duška Kneževića počinio krivično djelo vršenje protivzakonitog uticaja.

On je u telefonskim razgovorima s Kneževićem tvrdio da je podmićivao vrhovnog tužioca Ivicu Stankovića, ali je pred istražiteljima to demantovao.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Robyn
Gost
Robyn

Dje se ovaj moze pojavit poslije onoga ? Nemoj ne po obrazu tu sam najdeblji

mat
Gost
mat

Odakle njemu pare za te stanove? Znaci krao je pare i od drugih,nije samo od Duša…

amo
Gost
amo

A ciji stan zalaze,DK ili svoj ili pak nekoga trcega koga je ATLAS banka ojadila.Neka sjedi u Spuz i dobro mu je.

Mrki
Gost
Mrki

zato je i dobro sto ovim funkcionerima dajemo stanove i kredite prakticno dzabe,da bi imali da to zaloze kad ih ufate

Skorpion
Gost
Skorpion

Daje 100.000 a uzeo 800.000 znaci ako mu prihvate bice dobar 700.000 lagano.

Send this to a friend