Hronika

Vukotić nudi jemstvo od 50.000 eura

Jovica Vukotić

Vođa “škaljarskog klana” Jovan Vukotić ponudio je beogradskom sudu jemstvo od 50.000 eura da se brani sa slobode, a tužilaštvu sporazum o priznanju krivice kojim bi bio osuđen na šest mjeseci kućnog zatvora, pišu, beogradski mediji.

Vođa “škaljarskog klana”, uhapšen je početkom septembra u Antaliji kada je kod njega pronađen makedonski pasoš, na ime Georgije Andonov Ubrzo potom, turske vlasti protjerale su ga u Srbiju, a Vukotić je u Drugom osnovnom tužilaštvu saslušan 12. septembra. Kako prenose beogradski mediji, Vukotić je više od dva sata iznosio odbranu, često izražavajući negodovanje što se obreo u Srbiji, jer kako je rekao “pasoš nije koristio u njoj” “Vukotić je rekao da je bio u Turskoj sa svojom, kako je rekao, vanbračnom partnerkom.

Prema njegovim riječima, u trenutku privođenja bio je sam, a turska policija uhvatila ga je dok je bio u automobilu”, priča izvor upoznat sa slučajem. Na saslušanju je priznao da je falsifikovao putnu ispravu, a kako je objasnio, to je bilo zato što se nalazio na plavoj potjernici Crne Gore.

Plava potjernica nalaže članici Interpola da dostavi zemlji tražilji obavještenje o prikupljenim podacima o bjeguncu ili njegovim kriminalnim aktivnostima.

“On je ispričao kako je često na putovanjima imao probleme na aerodromima. Da su njega i njegovu partnerku često znali da zaustavljaju, obavljaju dodatne pretrese koji su trajali po više sati. Kako je rekao, njih je to dosta uzrujavalo, te je, kako bi to izbjegao, napravio novi pasoš”, navodi izvor Kurira.

Vukotić je rekao da je bio u Turskoj sa svojom, kako je rekao, vanbračnom partnerkom. Prema njegovim riječima, u trenutku privođenja bio je sam, a turska policija uhvatila ga je dok je bio u automobilu”, priča izvor upoznat sa slučajem. Na saslušanju je priznao da je falsifikovao putnu ispravu, a kako je objasnio, to je bilo zato što se nalazio na plavoj potjernici Crne Gore

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
nemamime
Gost
nemamime

ukoliko ga srbijanci na bilo koji nacin oslobode, to ce bit dokaz da na vlasti imaju isto lopove i mafijase kao i mi

pako
Gost
pako

placao ubistva do 500,000e,a nudi 50,000e da se iscupa od ruke pravde,namazano nema sta..

ND
Gost
ND

E greote,nema odakle…..

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

A ne nego 5 eura…. Teski zlocin nema cijenu

Mario
Gost
Mario

A imas li odakle to platiti,jadan ne bio,ili ce tata Vesko “podici” kredit kod “koje”banke.

No comment.
Gost
No comment.

okle mu?

ND
Gost
ND

Vele,izdavao ležaljke ljetos!

Send this to a friend