Hronika

Zaplijenjeno 65 hiljada šteka cigareta vrijednih 1,4 miliona eura, uhapšene tri osobe

Ilustracija

Pripadnici Specijalnog odjeljenja policije, sinoć su na putu Bar-Podgorica, zaplijenili pun šleper u kome je bilo 65.000 šteka cigareta bez akciznih markica vrijednosti od oko 1,4 miliona eura, u uhapsili Barane Dragan Šušter i Radovana Bajkovića, kao i Stefana Vujačića iz Podgorice.

“Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja su juče sa kolegama iz Centra bezbjednosti Bar, postupajući po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, u mjestu Sotonći, kontrolisali šleper marke “Iveco” koje je u vlasništvu jednog preduzeća iz Bara. Tom prilikom otkriveno je 64.998 šteka švercovanih cigareta, a čija procijenjena vrijednost iznosi oko 1.400.000 eura”, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je uhapsila Šištera, Bajkovića i Vujačića, zbog sumnje da su počinili krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i krivično djelo krijumčarenje.

“Policija intenzivno preduzima dalje mjere i radnje na identifikovanju organizatora i drugih članova ove kriminalne organizacije”, zaključeno je u saopštenju Uprave policicje.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend