Hronika

Zatvorenik napao službenicu u UIKS-u, nanio joj lakše povrede

Službenica Uprave za izvršenje krivičnih sankcija C.Ć. zadobila je lakše tjelesne povrede nakon što ju je, dok je dijelila doručak u disciplinskom odjeljenju Kaznenog popravnog doma u UIKS-u, napao zatvorenik M.V. iz Nikšića,  saznaje CdM.

Kako tvrdi izvor CdM-a, incident se odigrao u petak 11.oktobra kada je C.Ć. koja radi kao kuvarica u UIKS-u u pratnji komandira D.K. oko 8. časova ujutru djelila doručak u dijelu gdje se nalaze takozvane samice.

“U trenutku kada je komandir otvorio vrata ćelije broj 5 i C.Ć.krenula da zatvoreniku doda hljeb, on ju je pesnicom udario u glavu. Od siline udarca C.Ć. je izgubila svijest i pala, a kamnadir i još dva službenika UKIS-a su skočili kako bi savladali zatvorenika koji je inače prilično krupan i snažan. Da bi ga savladali morali su upotrebiti biber sprej nakon čega su uspjeli da ga uvuku u ćeliju”, ispričao je izvor CdM-a.

Kako je CdM-u saopšteno iz UIKS-a, brzom intervencijom službenika obezbjeđenja spriječen je dalji napad zatvorenika na službenicu UIKS-a, koja je zatim odvedena u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore, gdje joj je ukazana ljekarska pomoć,

Zatvorenika M. V. je po navedenom događaju pregledao zatvorski ljekar-psihijatar, koji je uputio lica u Specijalnu zdravstvenu ustanovu za psihijatrijske bolesti u Kotoru, gdje je imenovani zadržan na dalje liječenje.

O ovom događaju obaviještena je i Uprava policije, radi eventualnog preduzimanja radnji i mjera iz njihove nadležnosti.

7

avatar
1000
6
1
0
 
7
PrimoracSefketNusretFajterPrč
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Primorac
Gost
Primorac

Jeli ovo maloljetni zatvorenik pa mu ne pišete ime

Sefket
Gost
Sefket

Tezak propust nadleznih u ZIKS.

Nusret
Gost
Nusret

Moga li joj šta junače

Fajter
Gost
Fajter

Ja mislim da se radi o Milanu Vidicu…

SašaVukašinović
Gost
SašaVukašinović

Iscenirao Kotor ali đe ženu da udariš tebra

Gagi
Gost
Gagi

Imam osjecaj da je taj zatvorenik M.V. sve iscenirao da bi se “dokopao”navodno ludnice,jer tamo svi “imaju privilegije”i poznanstva,STARA FINTA,ali jos uvijek kod nasih “sveznalaca”pali.

Prč
Gost
Prč

Ne moze on iscenirati nista bez pomoci doktora,tek da se zna

Send this to a friend