Hronika

Zbog prijetnji supruzi, Novljaninu 15 dana zatvora

Dežurni sudija Andrija Vojvodić je izrekao zatvorsku kaznu u trajanju od 15 dana Đ.N. (38) iz Herceg Novog, zbog počinjenog prekršaja propisanog Zakonom o zaštiti od nasilja u porodici, izvršenog na štetu supruge Đ.D., saopštio je zamjenik predsjednice suda i sudija portparol, Marko Đukanović.

“Naime okrivljeni je dana 22.06.2021. godine u popodnevnim časovima u telefonskom razgovoru svoju suprugu vrijeđao, a zatim joj i uputio riječi prijetnje što je oštećena prijavila UP CB Herceg Novi. Nakon što se dežurni tužilac u ODT Herceg Novi, izjasnio da u radnjama okrivljenog nema elemenata krivičnog djela, za koje se goni po službenoj dužnosti, okrivljeni je od strane službenika UP CB Herceg Novi uhapšen i juče u jutarnjim časovima priveden u Sud za prekršaje u Budvi Odjeljenje u Herceg Novom, kako bi mu se sudilo u hitnom postupku”, objašnjava Đukanović.

Kako navodi, nakon što je pred sudom priznao odgovornost za izvršeni prekršaj, pored zatvorske kazne od 15 dana, Đ.N. su izrečene i zaštitne mjere zabrana uznemiravanja i uhođenja oštećene u trajanju od 6 mjeseci, kao i zaštitna mjera zabrana približavanja u trajanju od 3 mjeseca.

“Okrivljeni, oštećena i ovlašćeni predstavnik uprave policije, su se odrekli prava na žalbu, te je rješenje postalo pravosnažno danom izricanja”, zaključio je Đukanović.

4

avatar
1000
2
2
0
 
4
SefketMiloradLeoHhhh
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sefket
Gost
Sefket

Kako zakon tretira kad jedan od supružnika krade.

Hhhh
Gost
Hhhh

Greote od momka. Evo je jos jedna “jadnica” ko moja bivsa.zloupotreba ovog zakona je ogromna

Leo
Gost
Leo

Greota od žene. Evo još jednog nasilnika koji prijeti ženama.

Milorad
Gost
Milorad

A da je bilo obrnuto,dobila bi bombonjeru od tuzilastva

Send this to a friend