Hronika

Zbog prodaje droge u Budvi uhapšene tri osobe

Ilustracija

Hercegnovska i budvanska policija je uhapsila tri i podnijela prijavu protiv četiri osobe koje su, kako se sumnja, neovlašćeno držali i stavljali u promet drogu, saopšteno je iz Uprave policije.

Hercegnovska policija je, kod Cetinjanina Z.P. (18), Rusa K.S (32), Č.P. (31) iz Dubrovnika koji je državljanin Crne Gore i Novljanina Z.S. (25), pronašla 23 grama marihuane i manju količinu heroina. Protiv njih su podnešene prekršajne prijave.

U Budvi, policija je pretresla stan i druge prostorije koje koristi Danilovgrađanin G.N. (28) i tom prilikom pronašla dvije kesice kokaina mase 5.4 grama, kutiju sa marihuanom, pet mobilnih telefona, digitalnu vagu i 200 eura koje je, Danilovgrađanin navodno, zaradio od prodaje droge. On je bio nedostupan policiji i uhapšen je 4. septembra.

Takođe, budvanska policija je uhapsila državljanina Srbije M.S. (21) i Podgoričanina N.R. (32) kod kojih je u stanu pronađeno 20 tableta ekstazija, 18 grama amfetamina, jedan gram marihuane, digitalnu vagu i pet mobilnih telefona.

A.G.

 

1 Komentar na "Zbog prodaje droge u Budvi uhapšene tri osobe"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend