Hronika

Zbog razbojništva u Podgorici uhapšena dvojica mladića iz Albanije

Ilustracija, foto: Pixabay

Policija u Podgorici rasvijetlila je razbojništvo koje se dogodilo posljednjeg dana prošle godine, te zbog zbog sumnje da su ga počinila uhapsila mladiće T.M. (19) i E.U. (20) iz Albanije, koji su nastanjeni u našem glavnom gradu.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sumnja se da je T.M, dok se nalazio u jednom kazinu u Podgorici oštećenom S.C. ponudio da mu proda mobilni telefon, uz molbu da ga poveze do Ulice 27. marta, a zapravo je namjeravao da on i E.U. od S.C. ukradu stvari koje je imao kod sebe.

“Kada su T.M. i S.C. došli do lokacije na kojoj je navodno trebalo da bude izvršena kupovina mobilnog telefona, T.M. je izašao iz vozila, a zatim je zajedno sa E.U, koji ga je tu čekao, ušao u vozilo S.C. T.M. je tada, sumnja se, izvadio nož i prislonio ga oštećenom na stomak, a potom od njega otuđio novčanik i mobilni telefon”, ističu u UP.

Nakon toga, osumnjičeni su pobjegli.

“Identifikovani su i uhapšeni zahvaljujući kvalitetnom operativnom radu službenika podgoričke policije. Oni su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužiocu”, dodaju u Upravi policije.

2 Komentara na "Zbog razbojništva u Podgorici uhapšena dvojica mladića iz Albanije"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend