Hronika

Zbog upada u lokal Savoja tri osobe u pritvoru

Restoran Savoja (Foto: Jedro)

Specijalno državno tužilaštvo donijelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv Vuka Lakićevića, Hasipa Murića i Marka Vujadinovića, koji se terete za stvaranje kriminalne organizacije, ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno držanje oružja. Njima je određen pritvor do 30 dana, nakon čega su sprovedeni u Istražni zatvor, dok je četvrti član u bjekstvu, piše Pobjeda.

<<<Maskirani i naoružani muškarac upao u restoran Savoja, policija blokirala Bar<<<

Tokom ove akcije bile su privedene još tri osobe, koje su nakon saslušanja puštene na slobodu. Inspektori sumnjaju da je ova grupa planirala ubistvo, ali zvanično nije saopšteno ko je bio meta ovog planiranog zločina.

Sumnja se da je Lakićević u avgustu maskiran i naoružan ušao u lokal “Savoja”, a da su mu Murić, Vujadinović, kao i još jedna osoba, koju policija traži, bili pomagači. Policija provjerava da li je Lakićević, koji je tada utrčao u taj ugostiteljski objekat, tražio Velizara Gardaševića, stalnog gosta lokala.

<<<U Baru ubijen Jovan Klisić, ranjen Velizar Gardaševića<<<

Gardašević je u petak teško ranjen, dok je njegov prijatelj Jovan Klisić ubijen u organizovanom napadu za sada nepoznatih osoba.

Lokal “Savoja” bio je vlasništvo ArminaMuše Osmanagića, koji je ubijen u bašti ispred svog lokala. Osmanagić je ubijen 16. septembra 2014. godine iz snajperske puške, a počinilac, niti naručioci nijesu identifikovani.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mojsilović
Gost
mojsilović

Plašim se nagrdiće ih sad.

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Kad su to narucioci otkriveni, nikad. Kad se uhvati pocinioc a nece da otkrije narucioca to je bar jednostavno rijesit. Osudit ga duplom kaznom pa neka cuti a ne kao do sad da izadje za par mjeseci da se brani sa slobode i kad se malo stisa javnost osude ga na par mjeseci. I onda naravno da ostali olako prihvataju… Više »

Send this to a friend