Hronika Zbog nezadozvoljenog držanja oružja

Željku Bulatoviću godinu dana zatvora

Željko Bulatović (Foto: CdM)

Podgoričanin Željko Bulatović osuđen je na godinu dana zatvora zbog nedozvoljenog držanja oružja. Presudu je danas izrekla sutkinja Osnovnog suda Podgorici Nada Rabrenović.

Bulatović je uhapšen u maju ove godine u jednom podgoričkom lokalu, nakon što je policija dobila rezultate vještačenja revolvera i pištolja koji su u njegovom posjedu.

<<<U Podgorici uhapšen Željko Bulatović<<<

Naime, tada je iz Uprave policije saopšteno, da je 6. maja u Ulici 8. marta u Podgorici policija pronašla odbačeni revolver marke Kolt, pištolj marke Pietro Beretta bez fabričkog broja sa jednim metkom u cijevi i pet metaka u okviru, za koje se posumnjalo da ih Bulatović posjeduje i da ih je bacio tog dana kada je vršena policijska kontrola u ulici.

Nakon obavljenog vještačenja utvrđeni su Bulatovićevi tragovi na pronađenom oružju.

Sutkinja Rabrenović je obrazlažući presudu kazala da je kao otežavajuća okolnost uzeto u obzir da je on ranije osuđivan.

Bulatović je 2013. godine izašao iz zatvora gdje je bio na izdržavanju kazne zbog ubistva jednog od najpoznatijih crnogorskih sportista Samira Usenagića.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Pelevjecna da jePrč
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pele
Gost
Pele

Persona ova bi ga osudila i da su mu pracku nasli, ova zlovremenica, a dnk nalaz i nije relevantan kao sto posto istina i dokaz, jer u svijetu sve vise je dokaza da se moze manipulisat s njim, tako da je zena od 80g u New Dzersy okrivljena za kradju Lamborginia a usled igre profesionalnih lopova sa Dnk

vjecna da je
Gost
vjecna da je

visestruki povratnik za najteza djela nadju mu 2 pistolja i godinu dana ….crnogorsko sudstvo

Prč
Gost
Prč

Eto tako,lezao za ubistvo,poslije toga vise frka u kojima je umijesan i poslije svega ovolicna kazna koju nece ni odlezati do kraja.i onda sto je kriminal ovako zauzeo maha

Send this to a friend