Hronika

Zoran Stanović saslušan u policiji

Arsenije i Zoran Stanović

Otac Arsenija Stanovića (22) osumnjičenog da je, 11. maja, u Kotoru ubio Ukrajinku Anastasiju Lašmanovu, saslušan je danas u svojstvu građanina u Centru bezbjednosti Podgorica, saopšteno je CdM-u iz policije.

<<<U Kotoru pronađeno tijelo Ukrajinke, izbodena nožem<<<

On je u policiju došao u pratnji  advokata Zorana Piperovića. Polciji je saopštio da ne zna gdje mu je sin, ali da rade na tome da ga na neki način privedu pravosudnim organima.

Piperović je novinarima saopštio da je Zoran Stanović dao izjavu u svojstvu građanina i da je potpm našustio zgradu CB Podgorica.

<<<Zločin iz strasti, osumnjičeni za ubistvo Ukrajinke u bjekstvu<<<

Tijelo Lašmanove policija je našla u petak uveče u njenom stanu u Kotoru. Obdukcioni nalaz Lašmanove još nije gotov, ali preliminarnim nalazima je konstatovano više ubodnih rana po tijelu, nanijetih nožem, kao i da je korišćen tupi predmet kojim joj je smrskana glava. Stan u kome je ubijena Lašmanova bio je ispreturan, a krvi je bilo na sve strane.

<<<Ubistvo Lašmanove: Raspisana potraga za Arsenijem Stanovićem<<<

Anastasia Lašmanova i Arsenije Stanović su donedavno bili u emotivnoj vezi, i prema nezvaničnim saznanjima on je raskid teško podnio.  Lašmanova je u Crnu Goru došla prije nekoliko godina i radila kao konobarica. U kratkom roku ona je postala moćna i uticajna osoba, a imovina kojom raspolaže, prema procjenama, vrijedi na desetine miliona eura. Riječ je o direktorici kompanije Sea trejd, koja je prije tri godine kupila tivatski hotel Mimoza i na tom mjestu je izgrađen hotelski kompleks Perla.

Ukrajinka je bila vlasnica salona ljepote Femme fatale koji se nalazi u hotelu Tre kane u Budvi.

Otac Arsenija Stanovića, Zoran je prije nekoliko dana smijenjen sa mjesta šefa granične policije, ispostave Aerodrom Tivat.

<<<Smijenjen Zoran Stanović, otac osumnjičenog za ubistvo Ukrajinke<<<

A.O.

 

89 Komentara na "Zoran Stanović saslušan u policiji"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend