Lokalni

Biram Bar: Niko nema prava na monopol, pa ni SD

Nakon što je, kandidat na listi Socijaldemokrata u Baru, Stefan Šušter kazao da koalicija “Biram Bar” obmanjuje građane reagovali su iz ove koalicije. Poručili su da niko nema prava na monopol pa ni Socijaldemokrate.

<<<Šušter: Biram Bar slatkorječivim obećanjijma obmanjuje građane<<<

“Mlađani bivši sudski pripravnik Šušter iz Osnovnog suda u Baru zaboravlja pravilo kojim bi trebalo da se rukovodi u svom budućem poslu. Da ga podsjetimo: Zakon o sudskom savjetu i sudijama u članu 2 kaže: Sudija sudi i odlučuje samostalno i nezavisno”, dodaju oni.

Iz koalicije Biram Bar poručuju da je Šuster, bivši sudski pripravnik, na tom prvom ispitu od mnogobrojnih koje treba da položi za sudiju pao.

“Legalizacija nije niti će ikada moći da bude privatna tema pojedinca, jedne grupe ljudi ili jedne stranke. Niko na tu temu nema monopol pa ni SD CG, a još manje pripravnik Šušter kao njihov predstavnik u ovom napadu na Biram Bar. Svi oni koji učestvuju na izborima su dužni da o ovako velikom problemu daju svoje mišljenje i predlože rješenje. Građani će o tome ko je dao bolje predloge na njihove probleme dati svoj odgovor 27. maja na izborima”, dodaju iz ove koalicije.

Send this to a friend